Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba domácích marmelád a džemů

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Velkoobchodní prodej papírenského sortimentu.

Velkoobchod a maloobchod lékařskými oděvy a textilními doplňky.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Velkoobchod vánoční ozdoby skleněné vánoční doplňky české foukané ozdoby christmas decorations glass e-shop vánoční koule ozdoby na stromek

Poradenská činnost v oblasti průmyslových výrobků

Navštivte náš e-shop plný smódy pro každou příležitost.Dámská móda za rozumné ceny, pro všechny

Pneutop, s.r.o. Vám nabízí nejširší sortiment nových pneumatik značek: Goodyear, Dunlop, Michelin, Continental, Pirelli, Bridgestone, Firestone, Uniroyal, Semperit, Hankook, Fulda, Vredestein, Kleber, Nokian, GT Radial, Silverstone, Ceat, Kumho, Debica, Maxxis, Nankang, West Lake, Toyo, Yokohama, Fate, Runway, Sime, Ling Long, Starperformer, ...

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod dovážených výrobků - sacharidy, proteiny, iontové nápoje, aminokyseliny, diety, vitamíny a tyčinky. Zásilková služba a poradenská činnost. Výhradní dovozce MLO Products Inc. a Mega-Pro Int. do ČR.

Firma se zabývá prodejem: - rozkládací sedací soupravy - polohovatelné postele pro zdravé spaní - čalouněný nábytek - sklopné postele - antialergické přikrývky a polštáře Klinset. .

Výroba orientačních systémů.

Brašnářství: -oprava všech druhů obuvi -oprava tašek a batohů -výměna zipů bot -výměna zipů oděvů -vytahování obuvi -opravené boty vám zdarma vyleštíme -výměna prasklých per -opravy bot na počkánído 24 hod -traktorové (pohorkové) podešve -drobný prodej krémů, kartáčů, šněrovadel -kompletní výměna jakékoliv podešve ...

Správa budov a nemovitostí Úklidové služby Renovace - tonerových a inkoustových kazet

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - polotovary pro finální zhotovení výrobků z křišťálu: - vázy, sklenky - výrobky z křišťálového skla. Poskytování množstevních slev.

Prodej dámské, pánské a dětské módy.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní ...

Prodej - výrobky L´OREAL - kosmetika DARPHIN Kadeřnictví - společenské a svatební účesy - barvení INOA Kosmetika Masáže i relaxační - reiky

Prodej - keramika - dárkové předměty Květinářství

Provozovatel sítě maloobchodních prodejen DON PEALO. Dovoz, velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - tabákové výrobky - doutníky vlhké i suché - víno, sekty - olivy - cukrovinky - drogerie.