Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zajištění celorepublikové distribuce kosmetických výrobků vlastní výroby. Prodej kosmetiky: DEKORATIVNÍ KOSMETIKA - make-up (pudry, tvářenky) - líčení očí (oční stíny, řasenky, konturovací tužky, oční linky) - líčení rtů (konturovací tužky, rtěnky, lesky) - krásné nehty (laky na nehty, francouzská manikůra, speciální péče o nehty). ...

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Modelová železnice světových výrobců: -Fleischmann -Piko -Roco -Maerklin -Trix -Tillig -Lenz -Faller -Heki -Seuthe. Podpora digitálního systému LENZ Digital Plus. Možnost nezávislého ovládání až 9999-ti lokomotiv na kolejišti. Dále ovládání veškerých traťových elementů.

Bazar, zastavárna. Služby: - krátkodobé půjčky formou zástavy bez registru a prokazování příjmu. Výkup, prodej : - autorádia - domácí audio zařízení - reproduktory - televize - domácí kina - funkční elektronická zařízení - hudební nástroje - zesilovače - zařízení pro DJ - elektrické nářadí - vybavení pro dům a ...

Prodej španělských lahůdek a specialit. Nabídka cateringových služeb.

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Firma Henkel působí ve třech základních obchodních oblastech: 1.prací a čisticí prostředky 2.kosmetika a lepidla 3.těsnicí hmoty a prostředky pro povrchovou úpravu kovů.

V obchodě detoxikační náplasti.cz koupíte výrobky pro zdraví za ty nejlepší ceny. Obchod nabízí zelené potraviny a další, zdraví prospěšné produkty jako jsou detoxikační náplasti, ušní svíčky atd. Všechny výrobky splňují nejpřísnější certifikace jsou notifikovány MZČR. Pro stále zákazníky nabízí VIP ceny.

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Eshop hračky, chovatelské potřeby, kamna, krby, nářadí, myčky, trampolíny, sušičky.

Prodej: - pneumatiky - autobaterie a doplňky. Autoservis.

Potřebujete schopné a profesionální tiskaře, kteří opravdu vědí, co dělají? Přijďte se k nám přesvědčit! Dle požadavků klienta jsme schopni ofsetově vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy a jiné merkantilie. Současně dokážeme zajistit kompletní knihařské práce. Knihařské zpracování (finishing) Zajišťujeme lamino mat i lesk, ...

Vinotéka: - vína od malých a středních vinařů z celé Moravy - vína z Francie, Španělska, Itálie, Německa, Chile a Bulharska - ručně balené vlhké doutníky z Kuby (Montecristo, Cohiba, Romeo y Juliet), Dominikánské republiky a Kamerunu. Dále nabízíme somelierské potřeby, sklo pro servis a uchování vína, knihy s vinařskou tematikou a různé ...

GemSperky – Prodáváme zlaté dámské diamantové náušnice a k tomu nabízíme naprosto profesionální servis.

Družstvo MZ deskohry. Specializovaný internetový obchod. Prodej, eshop: - zábavné stolní hry pro rodinu i přátele

Prodáváme dámské klobouky, čepice, fascinátory, papírové kufry a krabice na klobouky. Nabízíme ozdoby do vlasů, čelenky a svatební doplňky

-Projektování elektrických zařízení

Houslařka a smyčcařka, Oprava a výroba smyčcových hudebních nástrojů