Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
House of wine je vinný sklep, který vyrábí jihoafrická vína značky PHANT. Je možné je ochutnat prostřednictvím sítě restaurací, ale i objednáním přes internetový shop.

Výroba a opravy briliantového zboží. Prodej diamantů. Nabídka zakázkové práce s přírodními drahými kameny a klenotnického servisu..

Provozujeme internetový obchod s pleťovou i vlasovou kosmetikou a šperky..

Internetový obchod chovatelské potřeby

Prodej vlasová kosmetika REDKEN, WELLA Kadeřnictví

Prodej - solární kosmetika ORANJITO Pedikúra - manikúra - modeláž nehtů

On-line prodej kvalitních doplňků stravy od českých i zahraničních výrobců. Pozoruhodná nabídka vitamínů, mninerálů, probiotik, sportovní výživy, superfoods, čajů, léčivých hub a dalších zajímavých doplňků stravy a zdravých potravin. Na výběr máme např. velké množstvý kokosových olejů a zaměřených produktů. a to vše za více než příznivé ceny.

Prodej - pneumatiky - disky Pneuservis - osobní - opravy pneumatik - vyvážení ALU ráfků

Provozování autoservisu a pneuservisu. Prodej nových i ojetých pneumatik. Nabídka mechanických prací, rychloservisu a zajištění odtahové služby.

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

V chráněné dílně vyrábíme a dodáváme osobní ochranné pracovní pomůcky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, šití, eshop: - ochranné pracovní pomůcky - ochranné pracovní oděvy - chrániče sluchu E.A.R., BILSON - tlumiče hluku, sluchátka - ochranné brýle, štíty, přilby OKULA, UVEX, BILSOM - zimní zateplené bundy, ...

Prodej - kosmetické přípravky GARNETIC, ALCINA - BIO kosmetika bez konzervantů DR. GRANDEL Kosmetické studio - kosmetické služby - vizážistika - barevná typologie - péče o obličej, krk a dekolt - úpravy a barvení obočí a řas - poradenství typu pleti - kůry omlazující, vypínací, hydratační Kurzy - ...

Dodávka - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Projektování - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Příprava receptur pro výrobu pivavýroba ...

Dovoz a prodej výrobků značky Garrone

Výroba, prodej: - cukrovinky - žvýkačky - lízátka

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Info linka : 800148850 Maloobchod, prodej : - koberce, podlahové krytiny a materiál - tapety a lepidla - dekorační textil, záclony, závěsy, polštáře, japonské panely, římské rolety, čalounické látky - rolety, žaluzie, pergoly - garnýže a další závěsné mechanismy Podlahářství. ...

Nákup a prodej - oděvy značky AGI

výhradním dovozce a distributor bulharských sušenek a cukrovinek. Námi dovážené výrobky dodáváme do velkoobchodních a maloobchodních síti.

Velkoobchod a maloobchod - akvarijní ryby z Asie, Afriky, Jižní Ameriky a tuzemska - krabi - raci - krevetky - vodní želvy