Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Obchodní činnost Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej potravinářských produktů do gastronomických provozů: - mražené - chlazené.

Prodejna oděvů- Punk-Rock-Hardcore-Metal-Store, e-shop. Prodej oděvů -styl rock, metal: -trička -boty -čepice -dvd, cd -opasky

Výroba a velkoobchod rybích specialit. Specialitami naší výrobny jsou rybí očka, uzené a nakládané šproty, baltíky, matesy, mušle, sledě, račí ocásky, krevety.

Prodej a montáž bezpečnostních dvěří. Bezpečnostní dveře nové: -Sherlock, Napako, -protipožární dveře -neprůstřelné dveře -venkovní dveře -čalounění dveří. Zabezpečení stávajících dveří: -rozvorové zámky CR, ATRA, CISA, MOTURA, MUL-T-LOCK, LOCK-SYS -závory FAB, HSP, CISA, Lock-sys -oplechování dveří -pancéřování dveří ...

Autoservis Praha 10. Nabízíme Vám služby autoservisu, pneuservisu, pripravíme Vaše vozidlo na STK a EMISE. Taktéž provádíme cištění interiéru, výmeny a opravy skel na všechny typy vozu. Kontaktujte profesionály v oboru.

Nejlevnější spodní prádlo v ČR. e-shop se spodním prádlem.

Prodej - železniční modely Výroba - železniční modely

Velkoobchod - francouzská, španělská, italská vína - šumivá vína - alkoholické nápoje koňaky, likéry, rumy, whiskey

Nabízíme široký sortiment premium krmiv a chovatelských potřeb pro drobné hlodavce, morčata, králíky a okrasné ptactvo. Vhodně zvolený výběr krmiva a doplňků výživy vašeho zvířecího kamaráda ovlivní jeho kondici a pohodu po celý život. Jsme výhradním dovozcem značky Rosenlöcher a výrobcem značky ZOO NATUR. Dnes provozujeme tři prodejny ZOO MIX v ...

Specializovaná prodejna: - moderní společenské hry - deskové hry - karetní hry - stavebnice

Společnost HBABio, spol. s r.o. se specializuje na podporu odděleného sběru bioodpadu a návazné technologie, které realizaci odděleného sběru usnadňují. Městům a obcím nabízíme systém separace biologicky rozložitelných odpadů a pomoc se zaváděním separace. Jednou z hlavních činností společnosti HBABio je výroba a dovoz aplikací z ...

Dovoz a distribuce doutníků značky Churchill Cigars a Ritmeester

Prodej elektro: - velké spotřebiče - malé spotřebiče - televize, audio, video - počítače, příslušenství - dílna, zahrada: - vrtačky - pily - sekačky.

Výdej léků, kosmetiky Doliva, měření tlaku. Specializace na antimalarika - Malarone a Lariam. Věrnostní bonusy. Příprava mastí na předpis.

Velkoobchod - rybí výrobky - ryby - mořské plody - kaviár - olivové oleje.

Prodej - autokosmetika - barvy - laky - tmely - lepidla - TEPUR a BIOREPEL likvidace plísně ve zdivu, čistící prostředky Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Služby: -ultratenké povrchové úpravy pomocí tekutého skla. Tekuté sklo patří mezi sedm vymezených oborů nanotechnologie. Ultratenká vrstva v síle cca 100 nanometrů nanesená na jakýkoliv povrch zcela změní jeho vlastnosti. Takto ošetřený povrch se po aplikaci stane: -snadno čistitelný -nečistotu odpuzující -chráněný proti korozi, ...