Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dodáváme kojeneckou přírodní pramenitou vodu. Voda pro kojence Fromin není upravována, ani ozařována.

Health and Beauty (Zdraví a krása) je izraelská kosmetická firma, která vyrábí a prodává velmi kvalitní přírodní kosmetiku z Mrtvého moře. Všechny výrobky obsahují minerály a vitamíny z Mrtvého moře, jsou obohaceny o rostlinné výtažky a aromatické oleje a většina z nich neobsahuje parabeny.

Survival Nutrition Supplements je značka doplňků stravy a výživy pro sportovce, která na českém trhu působí již od roku 2002. Nabízí široký sortiment výživových doplňků a suplementů pro vrcholové i začínající sportovce, který zahrnuje aminokyseliny BCAA pro rychlejší růst svalů a regeneraci, kreatin pro podporu růstu svalové hmoty, iontové nápoje ...

Zabýváme se maloobchodním prodejem pákistánských a indických specialit.

Internetový prodej a distribuce léčivých přípravků či vitaminových doplňků.

Prodej - suroviny pro automaty Prodej a pronájem - prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje, pro balené suroviny bagety, cukrovinky a hotová jídla

Výroba a distribuce lepících pásek a specialit pro lepení: - lepíky pro vlepování do časopisů a reklam bez poškození materiálu - lepíky DOT FIX.

Vydavatelství úředních tiskopisů. Vydávání a distribuce hospodářských a úředních tiskovin pro: - finanční úřady - soudy a notářství - pracovní úřady - instituce sociálního zabezpečení - celní úřady.

Pneuservis, uskladnění pneu, dekarbonizace.

Autobazar - ojeté automobily AUDI, BMW, OPEL, RENAULT, SUBARU, HONDA Dodávka - pneumatiky - disky ocelové a elektronové Autopůjčovna Autoklempířské a autokarosářské práce Autoservis - výměna olejů, spojek, ... - opravy brzd, výfuků, podvozků, ... Pneuservis Odtahová služba Znalecké posudky

Prodej šperků vyrobených dle návrhů secesních umělců.

Prodej - pletací příze Prodej - souprava pro ruční vázání koberců

Prodej - pneumatik na osobní i dodávkové vozy Autoservis včetně přípravy na STK a emise Pneuservis Provoz - odtahová služba STK - měření emisí Autodoprava do 3t

Prodej - bylinné doplňky - antioxidační nápoje - vitamíny - minerály

Zabýváme se dovozem, licenční výrobou a distribucí obuvi Moosbacher s patentovanou mechovou stélkou..

Výroba: - luxusní pánské obleky a košile na míru - opravy odívání pro společnosti

Špičkové matrace na míru od českého výrobce za nejlepší ceny na internetu. Veškeré zboží dodáme do do 7 dnů. Na našich stránkách si jistě vyberete tu pravou matraci, která vám zajistí pohodlí a kvalitní spánek.

Prodej francouzské kosmetiky a bižuterie, zlacených a stříbrných šperků.

Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.