Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výkup, prodej a opravy historických a starožitných hodin a hodinek se zárukou chodu.

Import, velkoobchod, prodej kancelářských a psacích potřeb. Zastoupení firem: -MITSUBISCHI -PENSIL-UNI -EAGLE.

Zprostředkováváme práci pro OZP v oborech náhradního plnění, prodáváme ručně řezané voskové svíce, zabýváme se výrobou a balením dárkových předmětů, kompletujeme na zakázku výrobky. Možné služby: úklidové práce, ostraha, recepce.

Zabýváme se výrobou a prodejem klinicky testované zdravotní biokosmetiky, masážních přípravků a regeneračních doplňků.

Výroba obalů z plastů. Provozovna: Přepeře č.227, PSČ 512 61, tel: 481321192, e-mail: konfekta.prepere@tiscali.cz

Vamix ČR - dovozce a distributor hlubokomražených pekařských a cukrářských výrobků, tuků, olejů, margarínů a omáček.

Internetový prodej zážitků. Nabídka zorbingu, letu balónem, skákacích bot, školy smyku, jízdy tankem i Hummerem a dalších zážitků.

ADIDAS, e-shop, e-obchod, internetový prodej. Sortiment pro sport: - běh - fotbal - basketbal - tenis - hala - trénink - outdoor - plavání - golf - bojové sporty - skateboarding - ostatní. Druhy sortimentu: - pánské - dámské - dětské - unisex. Produkty: - boty - trička - bundy - mikiny - svetry - ...

Prodej, e-shop: -ložní povlečení -prostěradla -ručníky -bytový textil -ložní prádlo provozovna: PRAMACO s.r.o. Komenského 207, 561 12 Brandýs nad Orlicí

Značka TY Vole Urban reprezentuje nezávislou streetovou kulturu. Sortiment se začíná rozrůstat a v nejbližší době značka představí limitovanou kolekci pánského spodního prádla a mikin s kapucí.

Dodávky: - kořenící směsi - marinády - aditiva pro široký sortiment masných výrobků.

Ve společnosti Hero klademe důraz hlavně na dva sektory: - potraviny - potravinářské suroviny.

Prodej masažních matrací a postelí, nádobí a přírodní kosmetiky..

Dceřinná společnost tradičního německého výrobce čajů Teekanne GmbH Dusseldorf. Nabízí kompletní sortiment čajů (černé, ovocné, bylinné, zelené) a nízkokalorické sladidlo rakouské značky Kandisin. Čaje Teekanne: - černé čaje - ovocné čaje - zelené čaje - bylinné a ovocné čaje - bylinné čaje s léčivým účinkem - čajové speciality - ...

Nakladatelství Primus Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - knihy, knihkupectví - učebnice

COSMO.CZ je přední internetový obchod s parfémy. Dodáváme pouze originální zboží se zárukou kvality. Parfém získáte se slevou 25-75% a obdržíte VZOREK značkové vůně ZDARMA. Kamenná parfumerie je Vám k dispozici u metra Hůrka, Praha 5. Parfémy máme skladem k okamžitému odběru nebo odeslání. Zboží můžete v naší prodejně vyzkoušet a zakoupit rovnou i ...

Zakázková výroba parfémů a kosmetiky. Doplňující prodej flakonků, vonných esencí, dekorativní kosmetiky, potravinových doplňků a rozprašovačů.

TERRANOVA prodejny. Italská móda nejen pro mladé. Následuje poslední modní trendy. Dámské a pánské oblečení, kalhoty, sukně, svetry, šaty, košile, trička, boty a doplňky (kabelky, pásky, brýle, šátky, šály, peněženky).

Výkup: - levné potraviny, potraviny z krátkou nebo prošlou minimální trvanlivostí - potraviny, které se při přepravě mírně poškodily, potraviny 2.jakosti - potraviny po ukončení minimální trvanlivosti jakéhokoli druhu.

Distribuce, prodej spodní prádlo. Výrobky: - spodní prádlo - pyžama - plavky - oblečení pro volný čas.

Prodáváme stavební příslušenství. Zejména izolace, extrudovaný polystyren, XPS izolace kročejového hluku, geotextílie, podkladní textilie, stavební fólie Foldex, nopové drenážní fólie, žlaby a mříže. Nabízíme dále profi systémy, zatravňovací tvárnice, signalizační pásky, drenážní a odvodňovací systémy, spojovací materiály, kotevní techniku na okna ...