Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Specializovaná prodejna těhotenského oblečení a prádla.

Prodej: - vitamíny - potravinové doplňky zdravé výživy.

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Certifikace obuvi. Žirafa, Goretex. Prodej: - obuv - punčochové zboží, punčochy - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv dívčí - dětská obuv chlapecká - obuvní doplňky. Dámská obuv: - městská obuv - klasická obuv - komfortní obuv - baleriny - mladá móda - sportovní obuv - holínky - kozačky - nestandardní ...

Ergonomická řešení kuchyní. Specializujeme se: - drátěný program a chytré systémy odpadkových košů.

Želazářství a domácí potřeby. Maloobchod, prodej: - domácí a zahradnické potřeby - kamna, pletivo, - elektrické a ruční nářadí

Zábavná pyrotechnika nabízející: - maloobchod, velkoobchod zábavné pyrotechniky - kapslové pistole - nafukovací balónky - profesionální ohňostroje - komplexní realizace zábavných ohňostrojů - petardy - rakety - římské svíce - fontány a gejzíry - kulové pumy - kompakty.

Prodej, dodavatel, velkoobchod: - chlazené a mražené polotovary.

Výroba skla a skleněných výrobků. Dárkové předměty.

Distribuce: - káva BoutiQue (Q), Melitta - čaje Ronnefeldt, Qualitea - džusy Pago - čokolády Monbana, Valrhona - minerální vody Perrier, Vittel - sirupy Fabbri Zajištění a servis technologie: - změkčovače - kávovary - mlýnky

Prodej obalového a spotřebního materiálu. Naše rodinná firma působí na trhu již 10 let a je rozšířená po celé České republice.

Autoservis: - Mechanické a klempířské práce na vozech Škoda, Renault, Peugeot, Citroën a dalších evropských značkách - Smluvní opravy - Příprava na STK, zprostředkování STK - Emise - Prodej náhradních dílů - Vyřizování pojistných událostí po havárii - Krátké dodací lhůty.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Firma Sparkys s. r. o. byla založena paní Katharine Butler a panem Sebastianem Pawlowskim v roce 1998 v České republice. Firma se od samého počátku zabývá provozováním obchodů se sortimentem kvalitních hraček a dárků. V červenci téhož roku byl otevřen čtyřpatrový Dům hraček Sparkys v Havířské ulici v centru Prahy. Tento obchodní dům je do ...

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Výroba: - autotěsnění pro veterány - průmyslová těsnění - atypické těsnění. Dodáváme po ČR i do zahraničí.

Zabýváme se vývozem a dodávkami potravinářských výrobků s hlavním zaměřením na mléko a mléčné výrobky. Působení firmy je podpořeno zkušenostmi s výrobou a obchodem v mlékárenském průmyslu.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Internetový obchod zabývající se prodej vín převážně z Francie, Itálie, Španělska a Řecka. Specialitou je prodej řeckých vím, olivových olejů, oliv a mořských delikates

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Kompletní vybavení kanceláří, interiérů. Velkoobchod, maloobchod potahové a dekorační látky: -gobeliny -tkané látky -koženky -plyše -mikroplyše -matracový damašek -látky na starožitný nábytek -acetáty na starožitný nábytek -dekorační látky -záclony (kusové).

Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.