Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Doprava. Spedice. Zasilatelství. Přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Vytěžování: -vozidel-vozidla. Vyřizování: -celní formality, deklarace. Doprava: -kamiony-kamionová -AVIA -dodávková Prodej pneumatik.

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Přezouváme a vyvažujeme kola do 30´´, včetně dojezdových technologií Run flat, SSR, DSST, PAX, závodních slicků a motocyklů. Bezkontaktní přezouvání na automatu QUADRIGA, laserová diagnostika pneumatik. Vlastníme unikátní číslicově řízený stroj na profesionální opravy zdeformovaných alu disků. Prodej pneumatik a alu disků. Na Vaše přání nahustíme ...

Největší světový výrobce čokolády. Čokolády Callebaut: - Barevné a aromatizované čokolády, dekorační hmoty - Bílá čokoláda - Čokolády pro čokoládové fontány - Finest Selection - Mléčná čokoláda - Náplně - Produkty bez přídavku cukru - Speciality - Tmavá čokoláda.

Našim hlavním programem je zakázkové šití společenských oděvů na míru: - Pánských obleků - Pánských košil - Měřenkové konfekce - Kožených a kožešinových oděvů - Svatebních šatů. Dále nabízíme: - Úpravy a opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin - Speciální chemické čištění kožených oděvů - Domašťování a dobarvování - Čalounění z ...

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Prodej: - víceúčelových nádoby - plastové nádobí s vodotěsným a vzduchotěsným uzávěrem - plastové kuchyňské pomůcky.

Prodej, distribuce: - jazyková literatura z dovozu i z tuzemska. Nabídka: - jazykové učebnice pro všechny věkové kategorie - pro začátečníky i pokročilé - jazykové kurzy - učebnice - slovníky - strukturovaná četba - beletrie - reálie - audiokazety - videokazety.

Vysoce kvalitní roztomilý zvířata se tajným kódem pro vstup do virtuálního světa Webkinz World™ ! Pomocí speciálního kódu jako klíče, se děti mohou stát hráči ve virtuálním světě Webkinz World™ v angličtině. Děti si hrají a přitom se učí!

Kvalitní výběrová vína z Moravy za skvělé ceny. Vyberte si červená a bílá vína od našich nejlepších moravských vinařů.

Prodej textilu, oděvů a oděvních doplňků.

Nabízíme: - prodej nových a starých pneu - opravy veškerých průrazů - bežný servis na počkání - opravy AL disků - huštění pneu dusíkem - rychloservis.

Prodej: - lesní a zahradní technika, stavební stroje - demoliční roboti - diamantové nástroje - ochranné prostředky

Výroba cukrárenského zboží: - cukrářské výrobky s tukovou náplní - cukrářské výrobky s lehkou tukovou náplní - jemné pečivo ze šlehaných, jádrových, litých a třených hmot.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Internetový prodej pánského i dámského spodního prádla.

Zabývá se především značkovými potravinami, investiční strategií a výrobou ušlechtilých kovů.

Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Výroba a prodej užitkového skla a dekorativních doplňků. Výroba, export, maloobchod, prodej, nabízíme: Skleněné výrobky: - nápojové sklo, dózy, džbány, karafy, ...

Velkoobchodní prodej drogistického zboží a barev.

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

obráběcí stroje a zařízení, dopravní technika.

Prodej a opravy pneumatik a ocelovách disků. Provádění servisu osobních a dodávkových vozidel..