Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Antikvariát v Praze, který se během posledních dvaceti let skoro nezměnil. Tradičně zaměřený na turisty, takže hlavně německé knihy, staré tisky a grafika.

Nakladatelství, vydavatelství: -knihy pro děti i dospělé pohádky, leporela, výpravné ilustrované publikace, populárně naučná literatura encyklopedie turističtí průvodci odborná literatura učebnice pro všechny typy škol učebnice jazyků slovníky, učební pomůcky pro školy. FRAGMENT DTP*, s.r.o.: ...

V naší výhodné nabídce si můžete on-line objednat knihy z oborů: - alternativní medicína - mezilidské vztahy - zdravý životní styl - esoterická literatura - duchovní literatura - psychotronika - sport - humor - kuchařky - průvodce - literaturu faktu - literaturu umění. AKCE!!! 4 knihy za cenu 2 a aktuální nabídka prémiových ...

Provoz nakladatelství se zaměřením na publikace z oblasti: - právo - ekonomie.

Nakladatelství zaměřené na vydávání populárně naučné literatury.

Dodávky kávy LAVAZZA. Distribuce vody zn. DOBRÁ VODA, čajů TEEKANNE. Dodávky čokoládových výroblů Monbana. Lavazza: - možnost bezplatného zapůjčení stroje - instalace, školení, servis - poradenství a prezentační akce. Rozvoz produktů po ČR zdarma.

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

Nejnovější generace efektivních a účinných preparátů pro Vaše zdraví. Našim cílem je přinášet moderní a účinné preparáty, které vedou ke zlepšení kvality života a upevnění zdraví zejména v těchto oblastech: - detoxikace - imunita - klouby - srdce a cévy - redukce hmotnosti.

Nabízíme širokou škálu šperků, drahých kamenů, hodinek, provádíme čištění šperků, rytí zlata a drahých kovů. Zlato: - prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky, brože, náramky, sady - velký výběr žlutého a bílého zlata - 14 karátů, 18 karátů - zakázková výroba - upravíme zlato dle Vašeho přání.

Výhradní zastoupení pro ČR, distribuce značek: - anglické firmy Bridgedale - Midda - Morpo. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ponožky: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké - nesmíme zapomenout na kvalitní trekingové ponožky, zesílené v oblasti paty a špičky - klasické - dámské, dětské, pánské.

Pražský salón SUIT & ME je renomované zakázkové krejčovství.

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Velkoobchod s textilem: -přední dovozce fleece materiálů Import, export, velkoobchod: -metrový textil -látky -metráž -fleece -bavlněné úplety -funkční textilie -lacomfort. Zprostředkování vývozu nebo dovozu z DUBAI v UAE. E-shop s Arabskými parfémy.

Výhradní zastoupení exkluzivních dárkových předmětů LEXON.

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby