Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výhradní zástupce firmy Bericap. Výroba, prodej: - plastové uzávěry - uzávěry potravinářské - uzávěry technické, podle typu obalu

Prodej lyžařských a snowboardových potřeb - sportovního oblečení - sportovní doplňky BOGNER PRAHA NEW SHOP Malé náměstí 4/138, Praha 1, 110 00, tel.: +420 775 404 925 otevíraci doba: PO-PÁ 10-19, SO-NE 11-18 E-mail: malenamesti@bogner-fashion.cz BOGNER KARLOVY VARY Nová Louka 9, Karlovy Vary 360 01 tel.: +420 731 620 ...

Dodávka: -koření, kořenící směsi, marinády pro masnou, konzervárenskou výrobu a výrobu polotovarů.

Vydávání české a překladové beletrie.

Distribuce: - umělých květin - stromů - květináčů.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Výroba keramických a porcelánových výrobků pro domácnost..

Dodáváme křídové papíry vysoké kvality, multifunkční kopírovací papíry, skládačkové a knihařské lepenky, lepicí pásky, speciální tiskové papíry včetně novinového a LWC papíru, balicí fólie, ochranné lepenkové rohy. Balicí materiály (boxy z vlnité lepenky, proložky, ochranné hrany, lepicí pásky..) Kvalitní křídové papíry: - a další tradiční ...

Keramické ateliery KERAT - jedny z nejstarších a nejznámějších keramických dílen v České Republice. Naše kořeny pocházejí z jižních Čech a tradice ve výrobě keramiky sáhá až do roku 1790.

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

PALUTEX vyrábí: - textilní etikety tištěné a tkané, textilní štítky - velikostní - údržbové etikety - prací symboly - ošetřovací návody.

Výroba: - baletní obuv - baletní oděvy

Potisk samolepících pásek a ohraničujících (nelepivých) pásek. Potištěné samolepící pásky: - uzavřou Vaše zboží nedostupnou pečetí, na které bude neoprávněné vniknutí do obalu ihned dobře rozpoznatelné - na páskách může být například vytištěno důležité upozornění, nebo pokyny pro odběratele - pásky jsou vhodné pro reklamu, jsou z ...

Vývoj, výroba, distribuce, prodej přírodní bylinné kosmetiky.

Nabízíme parfémy předních světových značek: parfémy Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Moschino, Dior, Lanvin Paris, Diesel, Gucci, Lacoste, DKNY, Davidoff, BVLGARI, Calvin Klein, Lancome, Kenzo, Chloé, Versace. Vše je skladem, doručeno do 1-2 pracovních dní

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..