Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Šaty princezna – kvalitní svatební šaty na míru za skvělé ceny, společenské plesové šaty a doplňky. Nové svatební šaty za cenu bazarových nebo půjčení.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Prodej: - snubní prsteny - zásnubní prsteny - šperky.

Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Hudební vydavatelství a nakladatelství.

Produkty Sea of Spa Jsou vyráběny s použitím minerálů a bahna z Mrtvého moře v kombinaci s vitaminy, oleji a přírodními výtažky. Všechny tyto složky jsou nezbytné k péči o pokožku.

Bufet: - koktejly - snídaně - pracovní obědy. Dovoz jídel domů a do kanceláře. Cateringové služby.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Zajistíme pro Vás komplexní servis výpočetní techniky (outsourcing IT, od návrhu až po zapojení přímo u Vás), návrhy a dodávky pokladního vybavení včetně softwerového vybavení, dodávky spotřebního materiálu (papíry, tonery, atd

Dovážíme kyperská a gruzínská vína, kyperský sýr Halloumi na grilování, gruzínské brandy a likérové víno Commandaria.

Navrhování módních společenských šatů na zakázku, svatebních šatů i pánských košil. Tvorba předmětů a kostýmů pro reklamní účely.

Prodej oblečení a doplňků - muže - ženy - děti.

Pekárna: - výroba a dodávky pekařských výrobků - pečivo, trvanlivé pekařské výrobky. Těstárna: - výroba a dodávky těstovin ODKOLEK

prodej moderních bezchemických čistících prostředků,

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - RC modely a příslušenství

Distribuce, e-shop: -doplňky stravy, vitamíny. -dětská kosmetika Biolane.

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Export, import. Výroba a prodej kloboučnických výrobků a módníchdoplňků: - klobouky, čepice a oděvní doplňky. Výroba kloboučnických výrobků. Výroba ostatních oděvních doplňků z textilního materiálu (nárameníky, límečky, kravaty, ap.)

Společnost KARO LEATHER a.s. je rodinná firma, která vznikla zápisem do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze dne 9. prosince 1997 pod původním obchodním jménem KARO GROUP a.s.

Zlatnictví, hodinářství. Oprava: - hodiny - starožitné hodiny a pendlovky - šperky. Zakázková výroba i z bílého zlata: - šperky - snubní prsteny - ruční rytí. .

Módní dům Magic Helena. Ucelené kolekce dámských i pánských oděvů pro různé příležitosti odpovídají i těm nejnáročnějším požadavkům z řad manažerů, obchodních zástupců a jednotlivců, kterým Magic Helena vytváří kompletní image na míru, včetně poradenského servisu. Další aktivitou firmy je realizace malých módních přehlídek ...