Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Brašnářství. OPRAVY OBUVI: -oprava bot -výměna ocelových klenků (klenky) -zužování kozaček -výměna zipů -nové podpatky-široký výběr -ruční šití -kožené podrážky, krycí podrážky -vytahování obuvi-nízké -opravy i na počkání -nové podešve, vybramové podešve -příštipky -výměna stélek pat (stélky) -barvení, krémování obuvi ...

Společnost Kapatex s.r.o, se zabývá strojním vyšíváním a velkoobchodním prodejem zejména vyšívaného froté zboží. Výroba, prodej: - ručníky - osušky - župany - reklamní froté - dárkové balení

Výroba a distribuce přírodních tuhých i tekutých mýdel a doplňků stravy Acai. Výrobky značky Hansley jsou vyrobeny společností Hansley a prodávány společností Hansley. Tím společnost Hansley není odkázána na nespolehlivé výrobce, různé překupníky apod. Naše výrobky jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě, luxusní kosmetické výrobky jsou nejvýše ceněny ...

Odvoz, výkup, likvidace a recyklace použitých jedlých potravinářských tuků a olejů z restaurací a výroben. Prodej potravinářských rostlinných olejů.

Prodej, maloobchod: -pneumatiky Pneuservis.

Zabýváme se importem a distribucí doplňků stravy, speciálních čajů a léčebné kosmetiky z Jižní Ameriky, Číny, USA a členských států EU. Specializujeme se na výživové doplňky z Peru, hlavně z rostliny Uncaria Tomentosa ve formě kapslí s čistým extraktem, tinktury, čaje a samotné kůry a na ženšenové produkty z Číny. Jsme výhradním dovozcem a ...

Výroba a prodej skleněných zástěn, obkladů a skleněných desek. Nabídka dlažeb a obkladů do kuchyní a koupelen.

Prodáváme materiál a technologická zařízení pro výrobu keramiky. Poskytujeme služby keramikům, kompletní vybavení a zásobování keramických ateliérů. Keramické hlíny, glazury, barvy, vypalovací pece, hrnčířské kruhy a další keramické potřeby.

Výroba, prodej, distribuce: - lahůdky - saláty - obložené mísy Zajišťujeme také dodávky lahůdek na oslavy, rauty, večírky a svatby.

Pánská i dámská móda pro plnoštíhlé: - Trendy Class - Top Class.

Co Vám firma Mary Kay® nabízí: Firma nabízí jedinečné kosmetické přípravky pro péči o pleť, tělo, nehty, dekorativní kosmetiku a parfémy. Můžete si je zakoupit prostřednictvím vyškolených nezávislých kosmetických poradkyň, které Vám na bezplatném kosmetickém poradenství (nebo-li semináři) poradí, jak nejlépe pečovat o svou pleť a doporučí ...

Pronájem: - průmyslové čistící utěrky - podložky - rohože ( vchodové koberce) - pracovní oděvy. MEWA systém zahrnuje veškeré služby spojené s pronájmem výše uvedených textilií - poradenství, včasné dodání a vyzvednutí, ekologické praní a nahrazení opotřebovaných kusů.

Nakladatelství. Vydávání knih z oboru pedagogiky, psychologie, psychoterapie, sociální práce, sociologie, politologie. Populárně naučná literaturá, dětské knihy, rádce pro rodiče a zdraví, knihy her, audioknihy, knihy online, časopisy. Pořádání: - semináře pro pedagogy, kurzy pro rodiče.

Velkoobchod s medem a medovinou. Distribuce medoviny. Velkoobchod a prodej včelařských potřeb.

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Přímý dovozce-importér a distributor pro velkoobchody s potravinami. Sušené smetany do kávy Completa, Bella. Completa - balení: -sklo 400g, 200g -sáček 200g, 80g -jednoporcové balení: tyčinky 20x2, 5g, porce 3g. Completa-50% tuku - balení: -sáček 200g. Completa cappuccino - balení: -sáček 100g. Bella - balení: ...

Velkoobchodní prodej: -zapalovače -deštníky

Vyrábíme skleněné dárkové předměty, výroční kazety, vánoční ozdoby, skleněná těžítka, bižuterie, věštecké koule, víno, náboženské motivy.

Společnost provozuje pět luxusních prodejen v centru Prahy s nabídkou značkových druhů obuvi.