Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Opravy a údržba motorových vozidel. Prodej, montáž pneumatik Kontrola a seřízení geometrie Výměny olejů.

Cukrárna LuJa se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků také různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, či si objednat studené ...

Naše cukrárna je italského typu.Vyrábíme dorty a zákusky z pravé šlehačky.Máme i výrobu pravé italské zmrzliny.Nabízíme velký výběr našich výborných zákusků a koláčů.Bereme objednávky na svatební dorty a svateb.koláčků.Vánočky a vánoční cukroví, vše podle domácích receptů.Příjemné sezení v podmořském světě a na zahrádce.Vaříme výbornou kávu a ...

Provozujeme: - kantýny - závodní jídelny. Zajišťujeme: - rozvoz obědů pro malé skupiny - výroba, rozvoz a výdej obědů pro velké podniky - každodenní nabídka šesti druhů jídel. Možnost stravování jenotlivců v jídelně na uvedené adrese. Přijímáme také platbu stravenkami.

E-shop InterNETmania.cz je tím pravým místem, kde můžete pořídit cenově dostupné nano oblečení a produkty zdravé výživy pro malé i velké. Nabízíme i tonery Teko a tonery InterNETmania pro levný tisk.

Import a prodej: - ručně tkané mayské indiánské houpací sítě.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Prodej francouzských vín z oblastí Côtes du Rhône a Côtes du Ventoux.

Provoz e-shopů s elektronickými cigaretami.Tvorba webových stránek.Provoz cestovního portálu.

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Vitamíny a minerály od věštce Stanley Bradleyho. Doporučení a vyplnění tabulky jaké vitamíny a minerály chybí Vašemu tělu na dálku. Vitamíny, minerály a další aktivní přírodní látky jsou řešením řady zdravotních problémů a nemocí. Biologicky aktivní vitamíny a minerály v nabídce našeho eshopu, přírodní přípravky na zlepšení zdravotního stavu.

Stoletá tradice rukodělné výroby a dokonalého řemesla. Ruční potisk hedvábí. Výroba: - šátky - kravaty - kapesníčky - šálky - motiv na přání zákazníka. Originální a hodnotný dárek s vyjímečností ruční práce pro vašeho obchodního partnera. Vlastníme licenci na motivy Alfonse Muchy.

Proto tráví dlouhý čas u zrcadla a své řasy překrývá několika vrstvami řasenky. Ale nyní zde je další možnost pro dosažení požadovaného efektu – prodloužit řasy – nebo udělat permanentní prodlužování řas.

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Výrobce a distributor kojenecké vody FROMIN. Aquamaty: - celá modelová řada AQUAMATŮ je určena ke stáčení stolní vody FROMIN ve vratných barelech o objemu 18, 9 l. Pro zachování vysoké kvality vody a aktivní ochrany před vnějšími vlivy, jsou vratné barely vybaveny bezpečnostním uzávěrem.

Velkoformátové laminování Kapsové laminování Vazba dokumentu - Kroužková, drátěná, hřebenová, spirálová.

Květinářství - maloobchodní prodej květiny. Nejširší nabídka: - svatební kytice a výzdoba - řezané květiny dárkové kytice a vazby, smuteční vazby a věnce - umělé a sušené květiny: originální ručně vyráběné bytové dekorace a aranžmá - pokojové květiny.

Produkty: -reklamní dárky -atypické propagační předměty -netradiční tiskoviny -obaly a obalový design -zakázková výroba -konferenční a doprovodný servis -zajištění sympózií a kongresů -speciální servis pro farmaceutické společnosti -zpracování medicínských textů.

Zařizování dekorací a rekvizit pro natáčení TV reklam, hudebních klipů a filmů. Zajištění rekvizit na focení a společenské akce.