Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Corsé. Dovoz, distribuce, velkoobchod: -dámské spodní prádlo. -pánské spodní prádlo. -pyžama, noční košile. -papírenské zboží (bloky, notesy).

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -víno.

Výhradní dovozce kosmetiky a doplňků stravy Mirra Lux.

Originální obchod s potřebami pro volný čas: - brazilské houpací sítě - sportovní draci - Powerkiting-komoroví draci - draci pro děti - žonglování - frisbee.

Provozujeme velkoobchod s potravinami, cukrem a cukrovinkami.

Prodej, maloobchod: -dámská móda -kabelky -bižuterie.

Řeznictví, prodej: - maso Jídelna u Zvonu Brožíkova 281/6, Praha 5 Rozvoz teplých jídel, obědů. tel.: 602 495 005

Knihkupectví, prodej: - knihy - učebnice - CD

opravy a zakázky zlatých a stříbrných šperků, prodej šperků, výměna hodinkových baterií

Lyreco je největším prodejcem kancelářských potřeb v Evropě a jedním z největších prodejců na světě.

Studio zdravého spaní. Postele a ložnice v přírodním provedení z české a německé produkce. Značkové matrace a rošty – aktivní pěnové matrace. Největší prodejce postelí a ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. Široká nabídka matrací a roštů : systém VALTY®, aktivní matrace CELTEX®, matrace z PUR pěny DURÉN® Komfort ...

Prodej kojeneckého a dětského zboží či hraček. Nabídka kočárků, autosedaček, postýlek, židliček, povlečení, fusaků a zavinovaček.

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA -monitory ADI*, EISO, BELINEA -kopírky CANON, MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile, GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně oživování, servis. -spotřební materiály: ...

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Prodáváme zahradní techniku: - HUSQVARNA - PARTNER - FLYMO - Mc Culloch.

Dovoz a distributce: - potravinářské zboží. Zastoupení značek pro ČR: - PFANNER pro-džusy, šťávy, nektary, ledové čaje - HORRLEIN - křeny, česneky, kořenící přípravky - SZOBI - džusy, štávy, nápoje - WINSENIA a WILDE - oříškové a kakaové pomazánky - CARAPELLI - olivový olej - ASSUGRIN - nízkokalorická sladidla - MILFORD - ...

Kožešnictví. Prodej hotových kožených a kožešinových bund, palet, kabátů, doplňků a značkové mody např.Moschino atd. Šití kožených a kožešinových oděvů nebo doplňků na zakázku z našeho katalogu nebo podle Vašeho návrhu. Vybírat můžete ze široké škály barev a materiálů, jako jsou kozinka, skopovice, hovězina, a to v různých úpravách, například ...

Prodej výrobků z obalového plastového materiálu: -polyetylen -mikroten -tatrafán -celofán. Sortiment: -folie -hadice, polohadice -sáčky -tašky -přířezy, plachty, archy.

Velkoobchod mléčné výrobky: -smetana do kávy -šlehačka - trvanlivé, ve spreji -kondenzovaná mléka -smetanové krémy -mléčné koktejly -školní mléka -jogurty - bílé, ovocné, light -pudinky se šlehačkou -mléčné rýže -ovocné dezerty -těstoviny ZARA -pečivo Pema -droždí -sýry - Cottage, Ammerseer, Leerdammer, ...

Specializovaná prodejna delikates a vína. Široký sortiment sýrů, uzenin, delikates a vína z: - Itálie - Francie - Španělska - Řecka - Německa - Rakouska - Holandska - Maďarska - Belgie.

Vývoj, výroba i prodej: - doplňky stravy a zdravotnické prostředky Acai Berry

Výroba a distribuce volně prodejných přípravků a léčebné kosmetiky v České republice. Naším posláním je uvádět na trh nové produkty, které efektivně pomáhají udržovat zdraví a dobrou kondici lidem, kteří chtějí o své zdraví aktivně pečovat.