Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Prodej: - nábytkové kování, úchytek a kuchyňských dvířek.

Velkoobchod: -kancelářské potřeby -papírnictví. Kompletní nabídka drobných kancelářských potřeb pro firmy a maloobchodní prodejny: -psací potřeby, značkovače, popisovače, zvýrazňovače -poštovní obálky ve velkém výběru -sešity, bloky, zápisníky, různé druhy tiskopisů -xerografický a faxový papír, papír pro výpočetní ...

Prodej: - kancelářské a školní potřeby. Služby: - kopírování - výroba razítek a vizitek - laminování a kroužkové vazby včetně dárkového balení.

Prodej: - medaile - poháry - sošky - kazety - plakety - ozdobné talíře - přívěsky - diplomy - skleněné trofeje - dřevěné sošky - kokardy - vavřínové věnce - historické zbraně.

dceřinou společností italské firmy Gruppo Italiano Vini S.p.A., Calmasino, Itálie Dovoz a distribuce alkoholických nápojů střední a vyšší jakostní třídy. Portská vína společnosti ROZES, vynikající odrůdová vína (Francie, Itálie, Chile, Argentina, Brazílie, Austrálie, Kalifornie) mix-drink MOJITO Cubana

Výhradní distributor produktů NIB+FAB. Prodej, e-shop: - kosmetické produkty.

Velkoobchod a maloobchod s tabákem: - cigaretové automaty (provoz a prodej) - tabákové výrobky - cigarety - tabáky - doutníky, kubánské doutníky - kompletní potřeby pro kuřáky (zapalovače, dutinky) - denní tisk, časopisy - telefonní kupony - jízdenky. Provozovna: - Pražská tržnice, Hala č. 8 - 170 00 Praha 7 - ...

Realizace: - mořská i sladkovodní akvária - akvarijní komplety - servis akvárií - importy ryb - profesionální akvaristika. Úzká spolupráce s design studii. Návrhy a realizace výstavních akvarijních nádrží do nových i stavajících interierů.

Fetko spol. s r.o. Výhradní zástupce pro východní Evropu: Velkoobchod - DROGERIE - PAPÍR distribuce po celé republice: - papírové kapesníčky, kapesníky, toaletní papíry, papírové ručníky, kuchyňské utěrky a kosmetické ubrousky pod značkou MAJESTA a COMPLIMENTS.

Velkoobchodní dovozce instantních nudlových polévek.

Bohatý výběr lahvových a sudových vín z tuzemska i zbytku světa. Naleznete u nás vína z Argentiny, Austrálie, Chile, Francie, Itálie, Jižní Afriky nebo Španělska. Zahraniční sudová vína za více než přijatelné ceny.

Prodej, e-shop, servis: - mobilní telefony - datové kabely - hands free - držáky - nabíječky - SIM karty - příslušenství Bazar SERVIS Tel.č.: 739 630 280 H-MOBIL Vinohradská 142 130 00 PRAHA 3 Tel.č.: 606 820 254 H-parfem, prodej, e-shop: - originální značkové parfémy.

Specializujeme se na originální reklamní dárky a trofeje pro společnosti. Dárky pro muže, ženy, business dárky, luxusní dřevěné sady. VIP reklamní předměty v dárkovém balení. Originální obaly z polypropylenu, dřeva a kartonu. Katalog reklamních předmětů. Dárkové koše a kazety. Specializace na české a vánoční dárky.

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

Květinový klub si za poměrně krátké působení získal zvučné jméno mezi významnými pražskými květinovými obchody. Můžeme se po tříletém působení Květinového klubu pochlubit tím, že spolupracujeme s předními pražskými hotely na pravidelné květinové výzdobě, připravujeme květinová aranžmá do vyhlášených restaurací a mezi naše významné klienty ...

Firma FEMAX je specialistou v oboru 3D reklamy. V této oblasti působíme již od r. 1994. Můžete si vybrat ze široké nabídky dárkových a reklamních předmětů vlastní výroby i produktů renomovaných výrobců. Zároveň jsme schopni zajistit zakázkovou výrobu reklamních předmětů na míru podle Vašich přání a požadavků. Nabídka reklamních a ...

Opravna obuvi u ševce prťavce Opravy obuvi, výroba klíčů, brašnářské opravy, opreavy oděvů, prodej zámků a příbuzného sortimentu.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Burzovní palác.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Centrum Chodov.