Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme stříbřenou, zlacenou bižuterii s polodrahokamy. Cínové ručně malované, poměděné i patinované šachy, šachové boxy, dárkové a upomínkové předměty, sklenice s cínovou nohou a svíčky.

Jsme společnost, která se zabývá dovozem a distribucí potravinářského zboží, s užším zaměřením na cukrovinky. Preferujeme dovoz kvalitního zboží, u kterého garantujeme vysoký obsah kvalitních surovin, tak jak je tomu např. u výrobků, které dovážíme z Francie a Belgie. Budujeme svoje obchodní jméno tím, že získáváme kladné ohlasy na námi dodávané ...

Je specializovaná na exkluzivní zásobování špičkových hotelů, restaurací, cateringových společností, pizzerií a dalších gastronomických zařízení čerstvým ovocem, zeleninou, saláty, bylinkami a širokým sortimentem potravin, včetně mlékárenských výrobků. V roce 2001 jsme vybudovali nové objekty ve Velkotržnici Lipence, sestávající ze dvou plně ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, servis: - elektronická cigareta - doutníky - dýmky - příslušenství.

Největší prodejna v Praze s dětským sortimentem. Naše společnost zastupuje jako výhradní dovozce do České republiky patří firmy ABC DESIGN (SRN), HARTAN (SRN), PEG PÉREGO (IT), L. ROSSI (IT), REER (SRN), ROTHO (SRN). Dále dovážíme jako přímý dovozce zboží od firem RÖMER (SRN), KIDS IM SITZ, OSANN (SRN), FASHY (SRN).

Opravy, velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče Whirlpool. Záruční a pozáruční servis. Prodej čisticích prostředků a doplňků pro: - pračky - myčky nádobí - vaření.

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Prodej, e-shop: - spodní prádlo - plavky, korzety - šperky, šátky a módní doplňky.

Společnost zabývající se výrobou a distribucí přírodních (100% džusů, juice, nektarů a ovocných šťáv) a sycených nealko nápojů (Cola, Tonic, Bitter, atd). Naše firma Vám zdarma propůjčí výčepní (post-mix) zařízení. Koncentráty dodáváme do hotelů, restaurací, diskoték, jídelen. Zajištění pitného režimu ve firmách, školách a továrnách. Servis a péče ...

Prodej oblečení pro děti a maminky. Nabídka bavlněných dětských plen, kočárků a hraček pro děti do 3 let.

Prodej a servis: - výpočetní techniky - originálních a renovovaných tonerových i inkoustových kazet - kancelářských potřeb a techniky. Výkup prázdných tonerových a inkoustových kazet. Realizace kamerových systémů, správa serverů, komplexní péče o IT, web design, nástroje pro profesionální zpracování informací. Značky: - HP - DELL - ...

Nabízí: -stavebnicové kovové systémy -zařízení supermarketů -figuríny, drátěné výrobky, stojany, regály, sítě, koše. Sídlo: -Oldřichovice, 76361, Oldřichovice 47.

Prodej: - nářadí - nástroje - spojovací material - chemie technická a stavební - kotevní technika.

Reklamní a dárkové předměty -textil -kalendáře, diáře, adresáře a novoročenky -papírové a PE tašky -samolepky -speciální nabídka dárků na vánoce -ofsetový tisk

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Prodáváme spodní a noční prádlo, plavky a pyžama. Nabízíme italské prádlo značek LORMAR.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Společnost nabízí: - ofsetový tisk do formátu B2 - knihtisk, ražba, slepotisk, číslování (grafopress) - skládání, falcování - bigování - perforace - vazba V1, V2, drátěná vazba TWIN - výsek - kašírování Dále můžeme zajistit: - laminace - UV lak - parciální lak

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářské, školní potřeby a papír.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Česká těhotenská móda ve čtyřech kolekcích. Prodej celého programu Anita Maternity ve specializované prodejně prádla v Praze.

Vzorkovna vánočních ozdob. Máme celorepublikovou působnost a nabízíme ucelený sortiment vánočního zboží tj: - foukané skleněné ozdoby - umělé stromky - řetězy - háčky - františky - prskavky - věnce - další vánoční doplňky.