Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Pneuservis: - kompletní pneuservis - velký sortiment disků - nové pneu - použité pneu.

Výroba a prodej mléka, másla a jiných mléčných výrobků Meggle nabízí širokou paletu mléčných specialit. Máslo: - značkové máslo - porcované máslo. Ochucené máslo: - bylinkové máslo - ochucené máslo - MIX 5x20 g.

Vyrábíme šperky ze zlata i stříbra: - dětské - dámské - pánské - řetízky - naušnice - přívěsky - náramky - náhrdelníky - soupravy.

Nákup a prodej mistrovských smyčcových nástrojů: - dechové nástroje - kytary - konzultace.

Květiny pro radost, kytice pro každou příležitost. Čerstvé, dárkové a svatební kytice (růže, lilie, orchidej, tulipány, slunečnice, kopretiny). Květinářství – návrh a realizace květinových aranžmá – svatby, rauty, catering, dárkové koše, profesionální aranžéři, příznivé ceny. On-line objednávka, doručování po Praze a České Republice.

Zahradnické práce, automatické závlahy, drcení, štěpkování. Zeminy, substráty, borka: - substráty - tříděné a netřídené zeminy - mulčovací kůru ( borka) - rašelina - okrasné kameny - písky.

Dovozce výrobků z Anglie. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - příbory - nádobí - kuchyňské potřeby - domácí potřeby.

Hodinky, hodiny - Největší prodejna v ČR V naší prodejně Na Poříčí 30, Praha 1 a internetovém obchodě Hodinky Koscom naleznete nejširší sortiment hodinek, budíků a nástěných hodin v ČR. Dále pak barometry, teploměry, meteo stanice, kukačky, pendlovky, atd.

SPRINTTISK SERVIS. Ofsetový tisk do formátu A3: - tisk černobílý a plnobarevný - letáky, brožury, prospekty, katalogy, plakáty, formuláře, etikety, samolepky, obaly, kalendáře, periodika. Knihařské zpracování: - falcování, výsek, číslování, perforace, děrování, bigování, lamino lesk, mat i strukturované, vazba V 1, V 2, ...

Akvaristika, maloobchod, prodej: - akvarijní rybky a vodní živočichové - akvarijní technika - krmení - rostliny - lepená akvária.

Střední odborná škola - zahradnická - BOHEMIA REGIA PRAHA. Květinářství: -řezané květiny -suché květiny. Svatební servis: -kytice, květiny -výzdoba automobilů, kočárů -dekorace slavnostní tabule, stoly -kytičky do klopy, myrty. -košíčky, květinky pro družičky.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, která se zabývá vývojem a produkcí nutričně vyvážených sterilovaných jídel. Přidanou hodnotou těchto jídel je možnost skladování v pokojové teplotě a roční záruka. Jídla dietplus® je v současné době možné zakoupit nejen na českém trhu, ale exportují se také do Francie, Belgie a Slovenska.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Prodej pánské i dámské značkové obuvi Gabor, Camel Active, Scholl a Rieker. Prodej kabelek a doplňkového zboží.

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

CANIS Safety a.s. je ryze česká společnost - přední český dovozce, výrobce a distributor osobních ochranných pracovních prostředků a pomůcek zajišťujících bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Vznik společnosti se datuje do roku 1993, kdy byla založena bratry Jaromírem a Jiřím Ratajovými jako sdružení dvou fyzických osob. V roce 2003 jsme se ...

Nabídka, prodej: - sendviče - saláty - polévky - dezerty.

Velkoobchod: - kojenecké a dětské zboží. Velkoobchod, prodej: - dětské kočárky a příslušenství - dětské autosedačky a příslušenství - luxusní dětské kočárky a příslušenství.

Dovoz, distribuce: - alkoholické nápoje. - nealkoholické víno zn. Carl Jung - koktejlové sirupy.

Výhradní distributor italské značky Chicco a značky COLUMBIA SPORTSWEAR na českém trhu, prodej vlastní značky sportovního oblečení LOAP, dětského oblečení Gemini a výrobků Hamax AS.

Mise společnosti Vetrisol – vnášet Vitalitu do života – je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních ...

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)