Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabízíme široký sortiment pokerového vybavení (poker sety, kufry, žetony, karty, míchačky, stoly, ...) za nejlepší ceny. Ze sortimentu jsou velice oblíbené pokerové sety ULTIMATE a také ROYAL FLUSH, tyto sety naleznete v různých velikostech poker set 300, poker set 500, poker set 750, poker set 1000 a v různě namíchaných hodnotách dle vašeho ...

Import alkoholický nápojů z Kuby - kubánský rum MULATA

V současnosti je Čepos největší nezávislou českou nákupní aliancí na trhu s potravinářským zbožím. Naše plnosortimentní potravinářské velkoobchody charakterizuje: - základní nabídka více než 2 000 položek trvanlivého zboží na každém z velkoobchodů Čepos, která je podle potřeb jednotlivých regionů obvykle vyšší - včasnost a přesnost ...

Vítáme Vás v internetovém obchodě pro chovatele zvířat. Nabízíme kompletní servis od prodeje krmiva, veterinárních klinických diet, chovatelských potřeb a antiparazitik, až po veterinární poradnu. Objednávky jsou rychlé, velmi snadné a bez omezení minimálního odběru. V tomto obchodě také není třeba registrace.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...

Eshop se Sportovními poháry nabízí kvalitní a zároveň levné i luxusní sportovní poháry, sportovní trofeje, medaile, sošky, kokardy, talíře apod. pro vítěze i poražené. Prodejna v centru metropole nabízí pohodlný nákup a odběr objednaného zboží.

Netradiční dárky, originální dárky pro muže a ženy. Nás obchod s dárky Vám usnadní výběr pro originální dárky pro vaše blízké.

Informační služby. Nakladatelství Tauris. Ústav pro informace ve vzdělávání (ÚIV) je příspěvkovou organizací, přímo řízenou Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, se sídlem v Praze. DIVIZE STATISTICKÝCH INFORMACÍ A ANALÝZ Divize zajišťuje správu a rozvoj komplexní datové základny, tvořené pravidelnými sběry dat z resortního ...

Prodej a služby: - vína evropská, zámořská i moravská - destiláty a likéry vybrané kvality - dodávky pro firemní akce a catering - dárkové obaly a dárkové balení - označení firemním logem - dárkové sady s vínem a destiláty - dárkové sady s čajem a kávou - dekorativní balení Vašich dárků.

Sortiment: - kopírovací papíry - etikety + tiskopisy - obálky - samolepící bločky - rychlovazače, desky - šanony - obaly, kapsy - pera, rollery - mikrotužky - zvýrazňovače, fixy - korekce.

Koření tisíce a jedné chuti Avokado, Nadir, Vitka, Kühne, Arun. Dodávky a výroba: - koření a kořenící směsi - suché plody - sušené ovoce a zelenina - aditiva pro potravinářský průmysl - přírodní a umělé obaly pro masný průmysl.

Johan ENVIRO: - sorbenty - norné stěny - čisticí utěrky - rohože. Dodavatel sorpčních materiálů pro zachytávání nebezpečných látek ropného a chemického charakteru.

Komplexní služby v oboru dopravního značení. - výroba dopravních značek - instalace svislého dopravního značení - údržba dopravního značeníi - vodorovné dopravní značení barvou i hmotou – vodicí čáry, směrové šipky, stíny, přechody, parkoviště, vyhrazené stání.

Dovoz, vývoz a distribuce: - obuv - čistící prostředky na obuv.

Velkoobchod hračky. Zpracování plastických hmot. Modely - lodě - letadla - auta - zbraně. Hračky a stavebnice Směr, Smoby, Verve a Vitras: - hračky pro holčičky - auta a vozidla - hudební hračky - hračky do vody - hry - tahací hračky - ostatní hračky - stavebnice - střádanky - hračky pro nejmenší - hračky pro kluky - ...

Výroba a prodej hraček. V sortimentu jsou hračky z plastických hmot, malé panenky, vyšívací soupravy.

Zastoupení zn. Heinz KETTLER pro Českou republiku. Prodej: - fitness trenažery - rotopedy - posilovací stroje - běžecké pásy - stolní tenis - solária - jízdní kola - hračky - houpačky - zahradní nábytek.

Distribuce výrobků značky Sachr v ČR a SR: - zázvorové sušenky - ořechové polévané oplatky - čokoládové plněné sušenky.

Dovoz a distribuce: - vyšetřovací rukavice latexové - vinylové - nitrilové - chirurgické rukavice latexové sterilní - ústenky - pokrývky hlavy - návleky na boty.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.