Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Distribuce širokého sortimentu ovoce, zeleniny (původem EU) a vlastní produkce. Import ovoce z Jižní Afriky, Střední a Jižní Ameriky především v době mimo hlavní evropskou produkční sezónu.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Nakladatelství INFORMATORIUM je zaměřeno převážně na vydávání vysokoškolských a středoškolských učebnic, odborné a populárně-naučné literatury.

Společnost IC Praha, s.r.o. byla založena v roce 2000 s cílem podpořit tuzemský trh se spojovacím materiálem. Nabízíme a dodáváme již řadě významných tuzemských společností z oblasti: - energetiky - strojírenství - automobilového průmyslu.

Autorizovaný dovozce profesionální kosmetiky pro kosmetické salony. Nabídka kurzů a školení.

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Patentovaný vynález „GRAMATIKU JÁ NEMÁM PROBLÉM“ (GJNP). Jde o první univerzální mezinárodní překladač Made in Czech Republic. Díky výjimečné jednoduchosti je přidaná hodnota GJNP vyšší než u klasických jazykových průvodců. Zákonitosti, které jsem vymyslel a z nich vytvořil převratný a zároveň jednoduchý systém pro výuku cizích jazyků, ...

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Nabídka sušeného masa Jerky. Masový snack. Zdravá výživa. Sortiment: hovězí, vepřové, krůtí, kuřecí maso. Ideální výrobky pro turistiku, sport, fitness, wellness, rybolov. Rychlá svačina, občerstvení. Vydatné na proteiny, nemastné. Tuk v minimální míře.

On-line květinářství s doručováním květin po Praze ještě dnes. Vazba kytic na zakázku - možnost platby kreditní kartou.

Výroba a prodej: - sirupy - nápojové koncentráty - iontové nápoje pro sportovce - multivitamin - koncentráty na dochucení mléka.

Luxusní francouzská kosmetika. LK SERVIS je generálním zástupcem francouzských Laboratoires GERnétic Synthese pro prodej kosmetiky GERnétic na českém a slovenském trhu. více / podrobnosti.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Nabídka samolepicích technologií, materiálů, spotřebitelských a kancelářských produktů.

Zprostředkování a prodej dárkového zboží a zážitkových dárků.

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Prodáváme kancelářské potřeby a reklamní předměty.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -hodiny, hodinky. -budíky, stopky. -zlaté, stříbrné, ocelové šperky. -snubní prsteny. Služby: -opravy, servis hodin, hodinek. -zakázková výroba šperků. -opravy zlatých, stříbrných šperků. Další prodejny: Zdislavická 535, Praha 4, tel.: 777149825 Dejvická 19, Praha 6, tel.: ...

Nabídka programů pro prevenci civilizačních onemocnění, sestavení tréninkových plánů a jídelníčků. Health Institute pracuje zcela individuálně a nabízí na míru připravené programy, které mohou využít klienti s velmi osobitými (např. časovými) požadavky.

Jihoměstský pivovar je pivovarem restauračním. Nabízíme Vám posezení v příjemném prostředí u kvalitního piva, které si sami vaříme přímo v prostorách restaurace! Pivo se vaří v nádherných měděných varnách, ty navrhl známý milovník piva a dobrého jídla František Richter. Ochutnat můžete jedenáctku nebo klidně i čtyřiadvacítku – v tomto ...

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.