Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Provozujeme velkoobchod tabákových výrobků a alkoholu.

Papelote je nové české papírnictví, v němž papír není pouhým podkladem pro psaní, ale materiálem plným chutí, vůní, zvuků a barev. Papelote nabízí široký sortiment originálních sešitů, bloků, balících papírů, penálů, obalů na knihy, plstěných výrobků a dalších produktů, které jsou vyrobeny v Čechách z ekologicky šetrných materiálů. Papelote má ...

Dovozce a distributor značkových destilátů v České republice.

Výroba, dovoz a distribuce textilu pro velkoobchody v EU. Zakázková výroba reklamních triček, mikin či látkových tašek.

TojeToy.cz je internetový obchod specializující se na hračkách Lego, Meccano, Mic-o-mic, Eichhorn, Klein, Barbie a Fisher-Price.

Zastoupení pro ČR a SR firmy Benetton. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení - doplňky.

Velkoobchod a maloobchod nábytkových doplňků a truhlářských potřeb. Nabídka: - nábytkové závěsy - výsuvné systémy - nábytkové zámky - posuvné systémy - klopny - brzdy - spojovací kování - nohy, kluzáky, kolečka - stolové nohy - skříňové a kuchyňské nohy - úchytky - dřevěné komponenty - plastové doplňky - odpadkové koše - ...

Internetový obchod, eshop, prodej luxusních psachích potřeb. Parker, waterman a další světové značky.

Zastoupení: - kosmetika zn. Nivea, Labello, Eucerin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - káva - Lavazza, Dallmayr, Illy, Segafredo, Bristot - Hausbrandt a dalších - stovky kg kávy skladem - kávové kapsle Lavazza BLUE - kávové doplňky

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.

Starožitnictví - prodej nákup starožitnosti

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Prodej, e-shop: - víno - dárkové koše - dárkové balení - destiláty - časopisy - sklo.

Firma C&D spol. s r.o® byla založena v roce 1993 jako výhradně česká společnost s českými subdodavateli, vyvíjející a vyrábějící kvalitní, ekologické a cenově příznivé čistící a dezinfekční přípravky pro potravinářský průmysl (provozy vyrábějící alkoholické i nealkoholické nápoje a mlékárny ).

Prodej a servis lékařských meřicích přístrojů, fantomů. Nabídka ochranných pomůcek.

Výroba a prodej ponožek, velkoobchod i maloobchod: - ponožky s firemním logem - klasické ponožky, - sportovní ponožky - ponožky pro volný čas - dětské ponožky - pracovní ponožky - pánské ponžky - dámské ponožky.

Jeden z nejvýznamějších exportérů mlékarenských výrobků s vlastním produkčním zázemím a více než desetiletou tradicí.

Flexibilní tým zkušených odborníků v oblasti chemického, potravinářského a papírenského průmyslu. V těchto odvětvích nabízíme komplexní služby od vývoje technologie, projektové činnosti až po výrobu a servis zařízení. Naše výrobky (technologické jednotky pro): - konečná úprava produktu před plněním do lahví - skladování nebo ...