Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zabýváme se výrobou společenských her, puzzlí a hracích, reklamních i kasínových karet na zakázku. Distribuce herního systému Playmobil.

Internetový obchod pro sběratele. Nabízíme potřeby pro sběratele známek, mincí a bankovek od renomovaných značek Lindner a Leuchtturm.

Svíticí obojek pro psy Vám pomůže k bezpečnému nočnímu venčení. Se svíticím obojkem budete mít vždy přehled o vašem miláčkovi. Na našem eshopu si zajisté vyberete svíticí obojek vhodný právě pro Vás a vašeho pejska.

Zásilková služba: - kosmetické přípravky RYOR.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Internetový obchod. Alexandra-eshop z Prahy 2 nabízí luxusní dárkové zboží, bytové dekorace, bytový textil, repliky, retro styl a vše okolo Marilyn Monroe, módní doplňky, stojany na šperky, šperkovnice, držáky, torza, figuríny atd. Mrkněte se na naši nabídku na našem webu, vyberte si a staňte se dalším spokojeným zákazníkem.

Knižní nakladatelství a distribuce. Jsme průvodce světem knih, který čtvrtletně vydává 60 novinek všech žánrů pod nakladatelskými značkami: - Knižní klub - Ikar - Odeon - Universum. Provozujeme Knižní klub.

Dětský obchod a bazar Na Korábu nabízí on-line v e-shopu i v kamenné prodejně kočárky všech značek: - Chicco - Tako - Baby Direck - Hartan - Hauck. Dětské zboží: - lehátka - panenky - tříkolky - kočárky - autosedačky - postýlky - židličky - zábrany - chodítka - stupátka za kočárky - ohrádky - autíčka a ...

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Květinářství: - klasické i atypické moderní vazby k různým příležitostem - prodej dekoračních doplňků - aranžovací potřeby, aranžovací hmoty Oasis, barevné kamínky a písky, přes 300 druhů dekoračních stuh, obalový materiál, korálky, perličky, provázky, výběrové umělé květiny - dekorace ze sušených a umělých květin - kompletní svatební ...

Nabídka modelů, prodej kočárků, koloběžek, tříkolek a jízdních kol, společenských her a stavebnic, hraček.

Parfémy za nejnižší možné ceny. K tomu dopravu vždy ZDARMA a doručení už do druhého dne. To vše nabízí hp-parfemy - internetová parfumerie. Parfemy všech světoznámých značek: - Giorgio Armani - Hugo Boss - Gucci - Calvin Klein - Dolce a Gabbana - další populární výrobci parfémů. Parfémy jak pro ženy, muže či unisex v dárkových setech ...

Servis pro firmy zabývající se úklidem. Prodáváme: - dezinfekční přípravky - personální hygienu - mopy - pady - prostředky na mytí oken - úklidové vozíky a chemii - pracovní utěrky - Kiehl, Tana, Unger, Kimberly Clark, DOMAL WITTOL

Velkoobchod, maloobchod e-obchody a distribuce www.eVUS.cz: http://NET.eVUS.cz - jediný specializovaný obchod pro lékaře, maséry, fyzioterapeuty a reahbilitační pracovníky -jednorázová hygienická papírová prostěradla - podložky na jedno použití pro lékaře a maséry -hygienické podložky - netkaná textilie pervin, perlan - zdravotnický ...

Maloobchod, prodej: -módní luxusní oděvy, textil -dámské, pánské oblečení, doplňky.

Velkoobchod se značkovým oblečením z dovozu: - dámské, pánské, dětské - halenky, košile, trika, mikiny - šaty, sukně, kalhoty, rifle, jeans (džínsy) - saka, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Firma vyrábí pod značkou 2F speciální funkční prádlo a zároveň vrchní oděvy, které maximálně účelně navazují na funkčnost prádla, kterou nejen neblokují, ale naopak umocňují. 2F je vysoce funkční oblečení speciálně vyvinuté pro sport a volný čas.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Lambre - francouzské parfémy a přírodní kosmetika v Praze, Brně a po cele ČR. Kupujte parfémy levně! Naše nabídka prací – práce doma s přírodní kosmetikou a parfémy. Na webu www.lambre-online.cz můžete se zaregistrovat jako konzultant nebo udělat objednávku na parfémy a kosmetiku se slevou.

Marionety Truhlář. Výroba a prodej loutek, velkoobchod, maloobchod: - dřevené loutky malé i velké - sádrové loutky, brouci muzikanti - autorské loutky následujícíh autorů - Jan Růžička, Martin Růžička, Marta Brabencová, Jakub Fiala, Martin Kadlec, Jan Kukla, Lubica Charvátová, Jiří Helcel, Aleš Mertl, Rostislav Marek, Miroslav Dudycha, ...