Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Květinový ateliér. Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou: - svatby - slavnostní recepce - firemní či soukromé večírky.

Prodej, secondhand, šití na zakázku, opravy a přešívání, čištění, barvení: -kožené oděvy. Prodej: -přípravky na údržbu kožených oděvů.

obchodní činnost služby v oblasti autoopravárenství Vazelinové oleje, paliva pro motory různých typů, klínové řemeny, brzdové bloky.

Distribuce: 850 různých publikací, od deníků až po ročenky. Jedná se o prestižní titulky.. Většinu naší nabídky tvoří západoevropské a americké publikace, nicméně dovážíme i tituly z jiných zemí (díky využití nejmodernější techniky Vám můžeme například dodat japonské deníky v den vydání).

Ručně vyražené historické mince a medaile s historickou i reklamní tématikou, vyráběné za tepla i za studena. Zlaté i stříbrné pamětní mince, ražba mincí na zakázku, veřejné prezentace v historických oděvech, neotřelé nosiče 3D reklamy.

Nabízíme nové i použité pneumatiky, disky (plechové i alu), kompletní servis včetně uskladnění pneu. Opravujeme pneu včetně oprav bočních průrazů.

Nabídka zpracování a barvení kožešin.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Výroba: -dámské spodní prádlo. Výroba: Náchodská 529 Trutnov 54103

Velkoobchod, prodej: - cigarety - doutníky - tabákové výrobky, tabák - kuřácké potřeby - cukrovinky - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Velkoobchod kancelářské potřeby a vybavení eshop. Jsme specialisté na zásobování: - kanceláří - škol - státních institucí.

Prodej zlatých šperků, klenotů a hodinek, zakázková výroba snubních prstenů a provádění oprav šperků.

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Výroba obalů pro sklo a porcelán, papírových tašek a šanonů včetně grafického návrhu a zhotovení makety budoucího výrobku.

Poskytování komplexního servisu - pracovní oděvy - čistící rohože - hygienické potřeby. Kolekce sportswear: - pro pracovníky, kteří jsou v kontaktu s klientelou a reprezentují image firmy: - Kalhoty a košile country - kalhoty, košile a vesta - Kalhoty, polo a bunda - kalhoty a košile. Průmyslová kolekce: - Kalhoty do ...

Opravy vozů všech značek, opravy a plnění klimatizací, diagnostika řídicích systémů, prodej nových pneu a pneuservis, gen. opravy motorů, zprostředkování emisí.

Prodej: - dveře, okna, podlahy, plotové dílce, kování. Poradenství: - zaměření - doprava - montáž.

Naše firma M.T.A. spol. s r.o. má vždy na prvním místě péči o pohodlí svých obchodních partnerů – odběratelů našich materiálů. Dovoz, velkoobchod, maloobchod: - dřevoštěpkové desky OSB 3 (Sterling OSB, Eurostrand OSB, ...) - plnostěnné kombinované nosníky I-Stabil - difuzní desky FORMline DHF - dřevěné tlakové impregnované základové ...