Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Již mnoho let je naše firma STEEL Shoes & Boots úspěšným celosvětovým výrobcem módní obuvi s ocelovou špičkou v mnoha barevných provedeních pro široký okruh fanoušků rocku, punku a gotického stylu. Jsme také největším konkurentem značkám, jako jsou Dr. Martens, Gladiator, Underground, Tredair, NPS, Boots & Braces či Shellys. První oficiální ...

Internetový prodej náhradních dílů, moto-pneu, doplňků, maziv, a dílů pro okruhové ridery.

SPN - pedagogické nakladatelství, akciová společnost,

Vyrábíme a prodáváme bramborové polotovary.

Výroba a prodej: - pánské košile - dámské košile - firemní košile s výšivkou - kravaty - zástěry - dámské polokošile - pánské polokošile - trička - mikiny.

Náš český značkový SPOLEČENSKÝ ATELIER se zabývá výrobou a prodejem modelových oděvů a oděvních doplňků již řadu let. Specialitou jsou svatební a společenské šaty, které si můžete objednat, zakoupit nebo půjčit. V nabídce naší prodejny na adrese SOKOLOVSKÁ 89/28, PRAHA 8 - KARLÍN naleznete široký sortiment kabelek, bižuterie, závojů, čelenek, ...

Vybavení pro speciální jednotky - armáda, jednotky rychlého nasazení, záchranáři, hasiči

Zastupujeme zahraniční výrobce a dodavatele zejména v oboru: - vonných a chuťových látek - přísad pro potravinářský průmysl - instantní kávy - čaje a čajového příslušenství.

Hueber Verlag je jedním z nejvýznamnějších nakladatelství, které vydávají učebnice a doplňkové materiály pro výuku cizích jazyků.

Velkoobchod s barvami, prodej barev pro hobby užití.

Nabízíme stavební řezivo: - hranoly - latě - prkna - OSB desky - OSB palubky. Zhotovujeme krovy na zakázku. Zajišťujeme hoblování a impregnaci. Prodej: - tesařské vruty - hřebíky.

Prodej domácích spotřebičů, elektrických přístrojů, skla, porcelánu a železářského sortimentu.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej: - originál cibulový porcelán - značkové výrobky z nerez oceli.

Import, distribuce a export kosmetiky: - FREEMAN - GREEN MAMA.

Výroba vitamínových a minerálních přípravků.

Velkoobchod: - dárkový balicí a potahový papír z Itálie - stuhy - mašle - papírové i polypropylénová dárkové sáčky - krabice - sáčky - stuhy - kalendáře - diáře - kuličkové tužky - mikrotužky - pera - korekční a opravné prostředky - kancelářské potřeby - spisové desky - rozdružovače - vazače - desky - ...

Prodej vína. Široký výběr "velkých Chateau" z Bordeaux, jakož i věhlasné apelace z Burgundska. Cognac a Armagnac je zastoupen řadou prestižní značky Chateau de "Montaubert & Fils". To vše za velmi zajímavé, na českém trhu ojedinělé ceny. Portfolio jsme sestavovali podle vlastních dlouholetých gastronomických a sommeliérských zkušeností. Ale ...

U nás si můžete objednat originální reklamní cedule, firemní cedule, výstažní cedule s vlasním psem, jmenovky - cedulky na dveře, jmenovky - cedulky na poštovní schránku. V obchůdku najdete i fotodárky, které určitě potěší nejenom vaše nejbližší - hrnky s fotografíí, polštáře s fotografií, fotobryndáky, klíčenky, podložky pod myš, tácky ...

Distribuce přírodních kosmetických výrobků určených k péči o tělo.

Velkoobchod s papírem a kancelářským spotřebním materiálem pro výpočetní techniku.

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.