Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - ručně vyráběné šály a šátky z hedvábí a pašmíru

Prodej - chovatelské potřeby

Sklářský ateliér,který se zabývá leptáním skel,pískováním skel,vitrážemi,restaurováním historických skel a motivů,fazetováním.

Maloobchod a velkoobchod - zdravá výživa

Velkoobchod - čaje TIAN REN výhradní dovozce

Kancelářské potřeby a papírenské zboží Velkoobchod-papír,kancelářské a školní potřeby.

Obchod s hračkami a sportovními potřebami. On-line katalog hraček obsahuje značkové zboží: - Barbie - Fisher Price - Lego - Chicco - Baby Born.

Autobazar výkup i prodej Příprava - STK Pneuservis Ekologická likvidace vozidel Odtahová služba NONSTOP STK Pojišťování - motorová vozidla

Doprava - nákladní Řeznictví - uzenářství Správa a údržba nemovitostí Koupě zboží za účelem dalšího prodeje - zprostředkování obchodu, služeb Inženýrské stavby včetně technické vybavenostisídlišť Odstraňování staveb Dodávka a rekonstrukce - stavby na klíčbytové a občanské stavby - jednoduché stavby - poddodávky ...

Pekárna - běžné pečivo - specializace na sladké a jemné pečivo, zejména na svatební koláče

Prodej - světelná technika Servis - světelná technika Prodej - CD Kulturní agentura - ozvučování firemních večírků a svateb, ...

Prodej - bylinné polštáře Prodej - dárkové zboží

Trafikaprodej - tabákové výrobky Prodej - noviny - časopisy

Prodej - kosmetika - drogistické zboží

Prodej - textilní doplňky z ručně malovaného hedvábí šály, šátečky, pánské kravaty Výroba - textilní doplňky z ručně malovaného hedvábí šály, šátečky, pánské kravaty Výroba, prodej - pozdra na brýle (z ručně malovaného hedvábí)

Bazar - kytary - digitální piana - klávesy Internetový obchod - kytary, struny, činely, digitální piana, klávesy Prodej - hudebniny - kytary, struny, činely, digitální piana, klávesy, ...

Servis pro potravinářské firmy Zámečnictví

Prodej - papír - kancelářské potřeby Prodej - švýcarské nože VICTORINOX Prodej - hračky Prodej - repliky - staré zbraně