Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
PhDr. Vladimír Sůva je vydavatelem časopisu KNIHY a provozovatelem internetového serveru denik-knihy.cz, na kterém najdete denně aktualizované informace o knižních novinkách všech žánrů a dění na knižním trhu. Naši redakci najdete v Praze na ulici Záhřebská. Provoz, služby: - internetové stránky Deník KNIHY - informace o nově vydaných ...

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské oděvy - obuv - doplňky.

Služby: - technický dozor investora - inženýrská činnost - realitní činnost - znalecké posudky - zateplování budov

E-shop - víno, vína z Čech a Moravy - destiláty, alkohol - nealko, limonády - delikatesy, paštiky, omáčky - dárkové koše - lednice na víno.

Výroba, prodej - dárková keramika - turistické suvenýry - zakázková výroba.

Distribuce, velkoobchod, prodej, e-shop - samoopalovací kosmetika značky XEN-TAN.

Internetový obchod, degustace: - whisky, koňaky - šampaňské - francouzská vína.

Zlatnictví, zakázková výroba: - secesní šperky - ateliérové, současné šperky - opravy, čištění šperků - restaurování kovových předmětů.

Dodávka, prodej: - spotřební materiál pro zdravotnictví (papíry do EKG, CTG, papír pro ultrazvuk...) - papírové ručníky ZZ, toaletní papír - drogistické zboží - jednorázové nádobí - LDPE pyle, mikrotenové sáčky.

Internetový obchod, e-shop: - šperky, náramky, přívěsky, náušnice z chirurgické oceli.

Dovoz, prodej, e-shop - solární kosmetika, opalovací krémy.

Činnost: - Sci-fi a fantasy nakladatelství

Velkoobchod, e-shop - potraviny - káva, čaje - cukrovinky - zdravá výživa.

Internetový obchod, e-shop: - belgické pralinky, čokoláda - čokoládové figurky.

Nakladatelství - vydáváme beletrii se zaměřením na historii a kulturní dějiny . Prodej, distribuce - knihy.

E-shop - suroviny pro molekulární gastronomii - emulgátory - plnidla - šumivé látky - zahušťovadla - cukry - soli - mouky - dekorace.

Prodej: - bižuterie - módní doplňky

Činnost: - zastoupení zahraničních výrobců tkanin, funkčních textilních materiálů - zprostředkování výroby oděvních kolekcí v zahraničí pro jiné značky (Asie) - zastoupením firmy VSH (drobné textilní přípravy).