Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - dámské a pánské oblečení - pletená móda - sportovní oblečení

E-shop, výkup, komisní prodej, půjčovna: - luxusní kabelky

Velkoobchod, maloobchod, prodej - záclony, dekorační a potahované látky - koberce, podlahové krytiny - PVC.

Výhradní dovozce, import, e-shop: - argentinská vína 2 Estacas.

Výroba, prodej - zdravá výživa - vláknina - zelená káva - hlíva ústřičná.

Internetový obchod, e-shop: - spotřební elektronika - vestavné spotřebiče - televizory - počítače, notebooky, tablety - zahradní technika - hračky - chovatelské potřeby.

Dovoz, prodej - mechanické bezpečnostní zámky - systémy generálního klíče - bezpečnostní cylindrické vložky.

Nakladatelství. Vydávání, prodej, e-shop - knihy.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - alkoholické, nealkoholické nápoje, víno - káva, čaj - exotické potraviny - bylinné směsi - zdravá výživa.

Internetový obchod, e-shop: - ložiska - klínové řemeny - válečkové řetězy - hydraulická šroubení - vazelíny, maziva.

Internetový obchod, e-shop: - pracovní obuv - sportovní obuv PRESTIGE - holínky.

Import, export: - maso, masné výrobky - mléčné výrobky.

Prodej, e-shop - výtvarné potřeby - spreje - fixy, náplně - nátěrové potřeby. Další prodejna - adresa: Nádražní 72, Praha 5 - tel. 777 558 223.

Autocentrum Jandovský poskytuje kompletní servis vozů všech značek. Provozujeme autoservis, pneuservis, ruční mytí aut, autopůjčovnu a součástí naší nabídky je také asistenční a odtahová služba nebo likvidace pojistných událostí. Autoservis, autoopravna: - běžný servis osobních i užitkových vozidel - diagnostika vozidel - autoklempířské ...

Distribuce, prodej, e-shop - parfémy - vlasová kosmetika.

-Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Společnost Potřeby pro Laboratoře Praha, s.r.o. poskytuje kompletní služby pro laboratoře a laboratorní provozy. Zaměřujeme se na prodej laboratorních potřeb a pomůcek a jsme schopni zajistit a vybavit Vaši laboratoř na klíč. Věnujeme se projektování laboratorního vybavení, dokážeme navrhnout i vyrobit technické pomůcky pro laboratoře, ...

Výroba, služby: - rozetky s potiskem, bez potisku - reklamní propisky - reklamní vlajky - tiskové služby - grafické práce.

Prodej, internetový obchod, e-shop: - baletní špičky, piškoty - taneční obuv (jazz, step, latina, flamenco) - taneční oděvy, trikoty, doplňky.

Společnost S.T.C. a.s. je ryze česká společnost, která se zaměřuje na dovoz, prodej a servis nástrojů na vrtání, dělení a opracování stavebních materiálů, dřeva, kovu a upevňovací techniky. Dále v naší nabídce naleznete vybraný sortiment profesionálních strojů pro stavebnictví. Máme stabilní a ucelenou nabídku kvalitních strojů, nástrojů a nářadí. ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...