Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Modistka Daniela Veselá se specializuje na ruční výrobu všech druhů dámských klobouků na míru z tradičních materiálů. Vyrobíme pro Vás originální klobouk přesně podle Vašich představ či příležitosti. Náš kamenný obchod najdete na Praze 7, ulice Milady Horákové. Ruční výroba, šití, prodej, internetový obchod, e-shop: - dámské klobouky - ...

Velkoobchod a maloobchod - produkty AdBlue pro různá použití. Kapalina AdBlue umožňuje čištější provoz vznětových motor, snižují tvorbu oxidů dusíku NOx.

Máme pro vás nabídku absolutní novinky v gastronomickém světě s bezlepkovou dietou. Naše společnost se již několik let zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Prvním naším produktem byl bezlepkový korpus na pizzu, který distribuujeme přímo do provozoven. Na základě vysledovaných požadavků našich zákazníků, ale i koncových spotřebitelů ...

Karmelitánské nakladatelství, s.r.o. patří mezi největší vydavatele náboženské literatury v České republice, za dobu svého působení, vydalo již více jak 2000 titulů. Mezi naše nejúspěšnější edice patří Katecheze do kapsy, Malý duchovní život či Familia. Jsme křesťansky orientované nakladatelství s vlastní sítí kamenných knihkupectví, distribucí a ...

Prodej: - beletrie, poezie - dětská literatura - historie, filosofie - religionistika, psychologie, pedagogika - výchova - křesťanská literatura - klášterní produkty. Tato prodejna je odběrným místem pro objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

Zámečnictví Jiří Volný se zaměřuje na montáže, výměny a otevírání veškerých druhů zámků. Jsme schopni otevřít zabouchnuté dveře, bezpečnostní zámky, automobil i vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Sídlíme na Praze 5, městská část Smíchov. Zámečnictví, práce, služby: - montáž, výměny zámků a vložek - montáže přídavných zámků, závor - ...

Brass Studio Prague je prodejna hudebních nástrojů se specializací na dechové nástroje jak pro profesionální, amatérské tak začínající hráče.

Výroba a prodej speciálních svíček - parafínové, ze včelího vosku

Vinotéka, prodej: - víno, vína - destiláty

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Služby - výroba reklamy, razítek a vizitek - prodej školních a kancelářských potřeb - digitální velkoplošný tisk, potisk triček - gravírování laserem, laminování, kroužková vazba.

Vývoj, výroba: - luxusní kožené výrobky - peněženky, opasky, kabelky.

Prodej: - domácí spotřebiče - elektromateriál - železářské zboží

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína z Portugalska.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy - hračky - těhotenská móda.

Výroba - spodní prádlo - trička - tuniky - noční prádlo.

Internetový obchod, e-shop, výroba: - 3D odlévací sady, odlitky nožiček a ručiček dětí - barevné otisky nožiček, ručiček - osobní šperky z 3D odlitku.

Prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - pečivo - uzeniny - nápoje Donášková služba.

Prodej, e-shop: - antikvariát - levné knihy

Činnost: - realizace staveb - rekonstrukce - Inženýring Distribuce: - trubky, roury - spojovací materiál - armatury