Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - outdoorové oděvy pro děti - dětské outdoorové vybavení.

Klíčové centrum - výroba klíčů, autoklíčů - prodej okenní kování, trezory, bezpečnostní schránky.

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.

Velkoobchod, import, distribuce: - dámské, pánské, dětské oděvy - sportovní oblečení - reklamní textil.

Pronájem výherních hracích automatů.

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

Distribuce, prodej - nalepovací tetování, tattoo pro děti - 3D puzzle.

Prodej - přírodní doplněk stravy Sir Anton´s secret.

E-shop: - čokoládové fontány - čokoláda do fontán - cukrovinky k máčení - belgická čokoláda - čokoládová pěna - čokoládové máslo, prášek.

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Prodej: - spodní prádlo - plavky - punčochové zboží

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

Cukrářská dílna, výroba, cukrárna, kavárna: - dorty - zákusky - koláče, cukroví.

Výroba, prodej, e-shop - lahůdky - chlebíčky - obložené mísy - obložené housky - saláty, pomazánky - slané, sladké dorty.

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.

Internetový obchod, e-shop: - EKO lahve, termosky - lahve Citrus Zinger.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál - skoby, háky, houpačkové háky, karabiny, závěsná oka - ocelová lana - napínáky, karabiny. Sklad, velkoobchod: - Sluštice 17, 250 84

Výkup, prodej, obchod: - zemědělské komodity - surové rostlinné oleje, rafinované rostlinné oleje - slunečnicové semeno - řepkové semeno - obiloviny v krmné i potravinářské kvalitě - mák - hořčice žlutá - lněné semeno - řepkový šrot extrahovaný - sojový šrot - řepkové výlisky (pokrutiny) - slunečnicový šrot