Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, e-shop - česká přírodní kosmetika a doplňky - oleje, kloubní výživa, balzámy na ruce a nohy, bylinná pleťová mléka - krémy, masážní gely.

Výhradní distributor, prodej, e-shop: - kosmetika značky EVA Cosmetics Laboratories.

E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Internetový obchod, e-shop: - šály, šátky.

Prodej, e-shop - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika - PC komponenty - mobilní telefony - audio, video.

Výroba: - jídelní a nápojové lístky ze všech dostupných materiálů - paspartových, kožených a koženkových desek - dřevěné desky

Internetový obchod, e-shop: - přebalovací tašky, batohy - batohy pro děti - dětské příbory, nádobí.

Činnost: - úklidové práce Prodej: - čistící prostředky

Autoservis - kompletní opravy vozidel - opravy havarovaných vozidel - seřízení geometrie - automechanické práce - prodej pneumatik a náhradních dílů.

Vývoj, výroba, distribuci - přírodní suplementy (nutraceutika) - veterinární přípravky a krmiva - výživa pohybového aparátu - potravinové doplňky.

Prodej, e-shop: - výrobky z křišťálového skla značky Baccarat.

Distribuce, prodej - mast Kartalin, přípravek vhodný pro léčbu lupénky a alergodermatóz.

Dovoz: - přírodní přísady do potravin a nápojů - smetanové a mléčné báze do nápojů - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitní činnost.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - dámsé, pánské, dětské oblečení.

AK Zlatnictví - prodej zlatých a stříbrných šperků, výroba snubních prstenů - klenoty, hodinky. Další prodejna: - adresa: Jabloňová 8/2992 (Poliklinika Zahradní město), Praha 10 - tel. 267 295 318, 604 235 206.

Cestovní kancelář: - zájezdy do Bulharska.

Dovoz, e-shop: - řecké víno - olivové oleje - sýr Feta

Dodávka: - elektromotorické čipové zámky

Chráněná dílna A MANO - ruční keramická výroba užitkových a dekoračních předmětů - výroba keramiky - kompletace, balící služby - úklidové služby.

Dovoz, distribuce: - ořechy - sušené ovoce - med - mák - slunečnicová, dýňová semena. Výroba, zpracování: - ořechy

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

Distribuce - produkty vlasové kosmetiky - přípravky proti vypadávání vlasů.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.