Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost: - ekonomicko-politický a zpravodajsko-publicistický deník

Velkoobchod, prodej, e-shop - exotické a indické koření - směsi koření - sušené plody, ořechy - rýže - luštěniny - mouky - máslo, oleje - sladkosti.

Dovoz, prodej - mražené a chlazené potraviny - rybí prsty, hamburgry, mražené krabí tyčinky - chlazené výrobky surimi (tyčinky, salámy, saláty), pizzy, palačinky a produkty z lososa.

Dovoz textilních výrobků - textil pro volný čas - vybavení pro armádu, policii a hasiče - pracovní oděvy - dárkové a reklamní předměty.

E-shop, modelářství - RC parašutista ARON - RC parašutista ADAM - padákový kluzák křídlo - RC tanky, vrtulníky, auta, motorky.

Dovoz, vývoz, distribuce - speciální produkty pro deratizaci, dezinfekci a dezinsekci - ochranné pracovní pomůcky - sítě proti holubům - odpuzovače.

Prodej, e-shop - dámské retro oblečení - šaty, sukně, spodničky, topy, svetry - kabelky, peněženky.

BeerGeek Bar & Pivotéka - prodej, e-shop - pivo, pivní speciály - dárkové a degustační sady piv - piva z minipivovarů. BeerGeek Bar - Vinohradská 988/62, 130 00 Praha 3 - Žižkov - tel. 776 827 068.

Velkoobchodní prodej impregnačních a čisticích prostředků pro různé druhy materiálů..

Internetový prodej šperků, dřevěných výrobků, dárkových předmětů a dekorací.

Svatební salon. Vizážista Prodej - prstýnky - kytice - svatební oznámení - cukrářské výrobky - manikúra - bižuterie - dekorace - doplňky Prodej - svatební šaty Půjčovna - svatební šaty

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a ...

Výroba cukrovinek a zdravé výživy: -müsli tyčinky FLY -čokoládové tyčinek -nugátové a dezertní tyčinky -sezónní čokoládové figurky.

Velkoobchod - hračky - hry - EPEE, EP LINE, HASBRO, ZAPF, LITLE TICKETS

Služby: - marketing - vyhledání obchodních příležitostí, zajištění dodavatelů a obchodníků - logistika - skladování

Květiny OXALIS. Květinářství, prodej květin, výroba pohřebních kytic a věnců.

Trezora servis. Služby: - odborné práce a servis na trezorovém hospodářství - otvírání pokladen a trezorů, opravy - výroba klíčů - certifikace a posouzení objektu k úschově cenin soudním znalcem

Internetový prodej automobilových a průmyslových maziv, autochemie a drobých autopotřeb - žárovek, akumulátorů apod.

Kompletní sortiment značkového povlečení, froté a koupelnových doplňků..

Starožitnosti Česká Koruna-nákup a prodej předmětů starších 50ti let. Náš sortiment: - obrazy - sklo - porcelán - zlato - stříbro - drahé kameny - šperky - mince - medaile - zbraně.