Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Průmyslové těsnící prvky: - hydraulické těsnění, těsnící materiály, výseky, spirály, obalované těsnění. Výroba a servis mechanických ucpávek: - ucpávkové šňůry, izolační produkty.

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - montážní pěny, lepidla - železářství - spojovací materiál - nářadí. Výroba, kopírování: - klíčů, klíče.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Internetový obchod, e-shop: - francouzské parfémy - toaletní, parfémové vody - kosmetika.

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Výhradním distributorem kosmetických značek, šperků a hodinek pro Českou a Slovenskou republiku.

Specializovaný eshop na cestovní kufry, cestovní tašky, pilotní kufry.

Prodej, servis: - brusivo - řezné, diamantové, brusné nástroje - papíry - plátna - výseky - kotouče - nářadí ruční - nářadí elektrické, vzduchové, montážní vrtáky - drátěné kartáče.

E-shop: - kvalitní pletené čepice a další zimní doplňky populární kanadské značky KNITWITS

Činnost: - renovace střech - pokrývačské práce

Velkoobchodní prodej: - kosmetické výrobky - mýdlo, prací prostředky - depilační prostředky. Výroba: - jiné základní anorganické chemické látky.

Výroba mlýnských výrobků - pšeničné, žitné, kukuřičné mouky, mouky pro pekařské účely, pro speciální účely, mouky spotřebitelsky balené -mlýnské suroviny do krmných směsí pro živočišnou výrobu (šrot, otruby).

Úplná nabídka nábytku a doplňků pro stylové interiéry: - kompletní vybavení stylových interiérů - vybavení nábytkem na klíč a na zakázku - výroba a prodej stylového nábytku - prodej kvalitních kožených a čalouněných souprav a křesel - prodej bytového textilu a interiérových doplňků - včetně poradenství a služby architekta

E-shop: - originální značkové oblečení a doplňky z USA

Služby, práce: - zámečník - zámečnická pohotovost - otevření, otvírání, otevírání dveří, zámků - otevírání automobilů - otevírání trezorů a bezpečnostních schránek - výměna vložky, zámku

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptactvo - akvaristika.

Služby: - unikátní tiskové řešení, které umožňuje efektivní správu tiskových služeb