Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Prodej: - ženšenové čaje - ženšenové koncentráty - kořeny z šestiletého ženšenu

E-shop Prodej: - česká přírodní kosmetika - arganová kosmetika - kyselina hyaluronová

Prodej: - originální produkty značky P. Jentschura

Činnost: - Vývoz strojírenských výrobků - prodej spojovací materiál - přeprava menších zásilek

Diva - shop - amulety - kosmetika s léčebnými drahokamy

Výhradní dovozce, prodej, e-shop: - luxusní přírodní kosmetika Biorganica.

Weleda je švýcarská farmaceutická firma vyrábějící přírodní léčiva a kosmetiku. Vznikla v roce 1921 jako malá farmaceutická laboratoř, dnes je celosvětově největším výrobcem léčiv antroposofické medicíny a čisté přírodní kosmetiky. Její dceřiné společnosti nalezneme v 17 zemích celého světa, obchodní zastoupení v dalších téměř 30 zemích.

Řeznictví a uzenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zlatnictví Sherri vykupuje zlaté prsteny, zlaté i stříbrné mince, brože, řetízky či jiné šperky nebo třeba i stříbrné příbory či zlaté zuby za skvělý kurz. Bez úředních průtahů ze starých šperků vytěžíte okamžitě a v hotovosti maximální možný zisk. Kromě seriózního a kompetentního stanovení ceny nabízíme také odborné poradenství a samozřejmostí je ...

Naše firma Vám nabízí nový Eco – trend, kterým se stávají krabičky z cukrové třtiny, bio plastů, palmových listů. Pro spotřebitele představují styl – eleganci – lehkost a při tom pevnost a stabilitu.

Výroba zboží z plastů pro domácnost: -samolepící háčky -koupelnové doplňky -bytová značení -kuchyňské potřeby. Pro zahradu: -obaly na květiny -rozprašovače mechanické -kropící konvičky -zahradní doplňky. Technické kooperace: -průmysl, stavebnictví.

Víceůčelové zahradní a ochranné sítě

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů

BIO obchod -nabídka produktů z českých ekofarem -Bio kosmetika -ekodrogerie

Prodej tanečních bot a publikací týkající se Salsy.

Prodej svatebních a společenský šatů, půjčovna svatebních šatů, prodej svatebních doplňků

E-shop Prodej: - mikiny s potiskem - nadměrná trička - trička s potiskem