Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Catering, gastronomické služby, zajištění slavnostních pohoštění: -rauty -recepce -bankety -zahradní slavnosti včetně stanů -party servis. Kompletní zajištění prezentačních akcí, firemních akcí-slavností, otevírání nových prostor, svatby, promoce, obchodní jednání. Vše na klíč. Výroba, dovoz: -studená kuchyně: -chlebíčky, ...

Vývoz: - mlékárenské produkty. Export - technologie zpracování.

Prodej, výstavba a servis: - řetězy svařované, ozdobné - lanové napínače a svorky - široký sortiment karabin - S - háky - třmeny (šekly) - ocelová lana - provazy - průmyslové řetězy - příslušenství k řetězům - lanové očnice - rapid články - WI-FI - optické a metalické sítě - datové sítě - optické sítě - ...

Prodej luxusního pánských a dámských košilí a blůzek.

Společnost PLANstudio s.r.o. je členem Kartografické společnosti České republiky, jež má hlavní zájem o rozvoj kartografické vědy, techniky a kartografických technologií. Vydáváme mapy a atlasy, plány měst a turistické i cykloturistické mapy.

Nábytek na zahradu, ratanový i pro zvířata. Voskový nábytek z masivu pro hotely, restaurace a kavárny.

Velkoobchodní prodej kancelářských potřeb a papírenského zboží. Produkty: - dárková balení - dekorace - hra a sbírka.

Poradenství - výživa - hubnutí - optimální dieta Prodej - prostředky pro hubnutí

Distribuce profesionální vlasové kosmetiky Wella (pro kadeřnické salony) a značkového vybavení kadeřnických salonů nábytkem a vybavením Welonda. Služby: - distribuce profesionální vlasové kosmetiky Londa v České republice jako divize firmy Wella. Londa kosmetika je určena pro užití v kadeřnických salonech. Prodej je zajišťován ...

Prodej revolučních LED GROW svítidel pro pěstování rostlin, ovoce, zeleniny. Svítidla, žárovky, stany.

Květinový trh ČR. On-line květinářství s velkým výběrem květin. Doručování květin v Praze a ČR. Svatební kytice. Základní myšlenkou od které se odvíjel vznik portálu e-Flora bylo vytvořit nové tržní prostředí. Snadnou dostupnost floristických služeb a orientaci v oboru na co nejširším území ČR. Propojením a vybudování zcela nové ...

Kamený obchod a Eshop nabízející: - kožené kabelky - kabelky do společnosti - sportovní kabelky - dámské svetry - tuniky - dámské topy - bundy dámské - trička - kožešiny vše italská moda, vynikající použité materiály, vše ve vysoké kvalitě, za přijatelné ceny.

Internetový prodej svíticích kšiltovek. Naše kšiltovky s LED světlem jsou důležité kdekoliv pro větší bezpečnost, ať už chcete lépe vidět a nebo být viděn v šeru a v noci.

Internetový prodej nového i použitého dětského oblečení a doplňků. Zboží: - Thomas - Barbie - Spiderman - Lonsdale - Everlast - Umbro - Orsay - kšiltovky - čepice - deky - osušky - dudlíky - second hand - tašky - batohy - trika.

E - shop - bytový textil značek DAUNEN STEP, MÖVE, VIORA

Kompletní sortiment hraček pro malé i velké.

Služby: - tvorba firemní prezentace a kancelářských potřeb - návrh loga Vaší firmy - tisk hlavičkových dopisních papírů a vizitek - výroba razítek - tisk plakátů a transparentů - zásobování kancelářským zbožím.

Premium Events Poskytuje svým klientům profesionální Event full servis, se zaměřením na degustace ušlechtilých destilátů a vín, autentické latino akce a specializovaný catering. Specializací je prezentace a degustace doutníků včetně ukázky výroby - balení doutníků. Premium Gastro Má za cíl poskytovat vysoce kvalifikované služby v oblasti ...