Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz.

Květinářství. Prodej - květiny, kytice - svatební kytice - smuteční věnce a vazby - dekorace a květinová výzoba. Nabízíme rozvoz a doručení květin.

E-shop: - hotová chlazená jídla - předkrmy a svačinky - polévky - hlavní jídla - saláty - přílohy. Provozovna: Vysoká nad Labem 160 503 31 Hradec Králové Výdejní místo Praha Kolbenova 499/42 190 00 Praha 9 Po-Čt: 9:30-–17:00; Pá: 9–13:00 hod Tel: +420 777 140 974 Email: kolbenova@hamham.cz Výdejní místo Vysoká nad ...

Prodej, e-shop - produkty přírodní medicíny - přírodní kosmetika - čaje, byliny, houby - oleje - cuktrovinky, pochutiny.

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Velkoobchodní zastoupení Biooo.cz: - přírodní kosmetika - ekologická drogerie.

Instalace, servis: - mořské akvárium. E-shop, prodej: - mořští živočichové (ryby, koráli, mořští koníci, hvězdice...) - príslušenství pro akvária.

Prodej, e-shop: - ručně vyráběné šperky - náušnice - náhrdelníky - náramky - prsteny.

Velkoobchod, e-shop - minerální kosmetika - minerální make-up - masážní oleje - květinové vody - kosmetické suroviny a emulgační vosky.

Velkoobchod, maloobchod: - lihoviny - koňak - vodka - víno - šumivé víno - šampaňské - whisky.

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Prodej - výživa pro sportovce - speciální přípravky Prodej - fitness oblečení NO LIMITS, OLYMP GYM, AMERICAN PITBULL

Květinářství, prodej: - řezané květiny - kytice - suché květiny - balení dárkového zboží.

Půjčovna, pronájem: - nafukovací gumové čluny s motorem nebo elektromotorem

Služby: - kavárna - vinárna - prodej vína. E-shop: - víno. Adresy: PROSEKÁRNA SLEZSKÁ Slezská 48, 120 00, Praha 2 tel.: +420 775 565 813 OTEVÍRACÍ DOBA PO-PÁ10:00-22:00 SO12:00-22:00 NE16:00-22:00 PROSEKÁRNA MYSLÍKOVA Myslíkova 16, 120 00 Praha 2 tel.: +420 774 400 926 OTEVÍRACÍ ...

Výhradní zastoupení, distribuce, e-shop: - kosmetika OOO LN-Cosmetics, Novosibirsk - kosmetika pro hloubkové očištění pleti.

Činnost: - provoz serveru SuperGames.cz - online hry zdarma.

Výroba velkorozměrových váz a nádob MARUBI - velké vázy do intriérů i exteriérů - květníky, nádoby a solitéry - vázy klasické, technické, moderní a zdobné.

Firma ARCTOS, s.r.o. se zabývá obuvnickým, strojírenským i gumárenským průmyslem a nabízí široký sortiment polotovarů i hotových výrobků. Provádíme nánosování pryžových směsí na textilie, které mohou být tkané i netkané a také jejich pogumování. Dále se zabýváme výrobou: - metráží z pryžových směsí, které jsou gumové či kaučukové (tloušťka ...

Výroba desek na jídelní lístky - jídelní a nápojové desky - hotelové mapy s mechanikou.

Malešický mikropivovar připravuje originální piva dle vlastních receptůr. Restaurace - polední menu - pivní menu - stálý jídelní lístek.

Keramický atelier, výroba: - keramika (hrnky, konvice, květináče, slánky...) - keramické betlémy.