Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - dámské a pánské oděvy - obuv - šperky - tašky, kabelky

Výroba, prodej, e-shop: - kabelky, tašky zn. Mum-ray.

Výroba, prodej: - profesní oděvy - uniformy - školní uniformy - stejnokroje

Provoz: - závodní jídelny - kantýny - studená kuchyně - výrobna lahůdek - catering - chlazená a mražení jídla

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

Výroba, prodej, e-shop - deskové a karetní hry - výukové pomůcky.

Zlatnický ateliér. Zaměřujeme se na výrobou a prodej moderních snubních prstenů a šperků (kombinace zlata nebo stříbra s titanem). Snubní prsteny a šperky vyrobené Japonskou technikou mokume gane. Prsteny jsou ze zlata, palladia, stříbra, platiny, titanu, chirurgické a damaškové oceli. Vykupujeme zlato a stříbro. Vytvoříme prsteny i ...

Společnost LIGHT Gold s.r.o. obchoduje s drahými kovy a investičním zlatem - výkup drahých kovů a obchod s investičním zlatem.

Zajišťování dodávek občerstvení. Cateringové služby na klíč.

Dodávka, e-shop: - čerstvé chlazené maso - jehněčí maso - vepřové, hovězí, telecí maso - jitrnice, jelita, tlačenka - drůbeží maso.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

E-shop: - extravagantní dámské oblečení - sexy oblečení z umělé kůže - obuv - boty na vysokých podpatcích - dlouhé rukavice.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod, velkoobchod a prodej modelářských potřeb: - RC soupravy - RC modely aut, lodí a letadel - modelářské spalovací motory a elektromotory - plastikové modely REVELL, AIRFIX a dalších výrobců - řiditelné a akrobatické draky firmy GUNTHER - letadla - vrtulníky - válečné lodě - ponorky.

Kojenecké a dětské potřeby: - autosedačky - kočárky - židličky a lehátka - přebalovací pulty - plastové postýlky a ohrádky - dřevěné postýlky a ohrádky - doplňky do pokojíčku - cyklosedačky - kojení, krmení, péče o miminko - hygiena - bezpečnostní prvky - elektronické chůvičky - matrace - kosmetika - ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Internetový obchod, e-shop: - stříbrné komponenty (díly) pro výrobu šperků - šlupny, náušnicové zapínání, řetízky...

Společnost Mevet spol. s r.o. je výhradní distributor značky MERIAL. Mezi tyto značky patří např. výrobek FRONTLINE (Spray a Spot On - hubí blechy, klíšťata a jiné parazity). Dodáváme farmakologické přípravky pro veterinární lékaře. Spolu se soustavnou marketingovou podporou, sítí veterinárních zástupců v regionech a úzkou spoluprací s ...

Specializujeme se na prodej softshellových a funkčních oděvů pro děti i dospělé. Naleznete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Nabízíme rovněž dětské oděvy značky Mayoral, rostoucí židličky a stoly Jitro, dřevěné vláčky Maxim. Nově v našem sortimentu naleznete zdravotní obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Na základě exkluzivních smluv s výrobci se specializujeme na vývoz spotřebního zboží.