Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Inženýrská činnost v oblasti energetiky -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Cukrářství, výroba: - zákusky, dezerty - dorty.

Internetový obchod, e-shop: - pohankové polštáře, válce - meditační sedáky.

Zastoupení zn. Johnson & Johnson – sektor GFS - výrobky pro zdravotní péči - drogerie, kosmetika, spotřební zboží, zdravotnické prostředky.

E-shop - pomůcky na pečení - úložné potřeby, dózy, koše - vše pro servírování pokrmů - kuchyňské potřeby - dekorace - knihy, kuchařky.

Řeznictví, prodej: - maso - uzeniny Provozovna Žacléřská 1040/1: tel.: 606 064 100 Jídelna: Katusická 667 tel.: 602 546 951 Restaurace Delta: Toužimská 423/49 tel.: 286 852 359

Internetový obchod, e-shop: - povlečení - přikrývky, polštáře - prostěradla - závěsy, záclony - ručníky - bytový textil.

Služby: - osobní rozvoj s metodou EFT - koučink

Služby: - pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky - disky.

Výhradní dovozce nádob SULO. Prodej, e-shop - plastové popelnice - plastové kontejnery - odpadkové koše - kompostéry.

Výroba, prodej a e-shop skleněných knoflíků - skleněné knoflíky různých tvarů a velikostí - autorská bižuterie ze skleněných knoflíků.

Výroba reklamního textilu - pánské a dámské reklamní oblečení.

Zlatnictví, prodej: - klenoty - šperky

E-shop: - dekorační předměty - dárkové předměty - hračky - bižuterie - dětské, dámské, pánské oděvy

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - mléčné výrobky - nápoje - drogerie - biopotraviny.

Dovoz výrobků ze slámy a lnu, darkových obrazů, předmětů národního průmyslu.

Návrhy, zhotovení, šití: - bytový textil na míru - kojenecký textil. Prodej: - látky, metráž.

E-shop: - bezpečnostní kování - zámkové vložky - poštovní schánky - domovní čísla - sejfy - skříně na klíče - doplňky ke dveřím

Společnost AAshopik.cz je moderní společnost s pevnou pozicí na stávajícím trhu s nejrychlejším rostoucím internetovým obchodem.