Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E shop - léčiva - kosmetika - drogistické zboží - kontaktní čočky Lékárna - homeopatika - kosmetika VICHY, BIODERMA - měření tlaku - poradenství kosmetika, léčiva

Leeda je původní česká módní značka, která se orientuje na limitované kolekce. Spolupracuje s lidmi z oblasti současného designu, architektury, grafického designu, fotografie, filmu a hudby. Leeda nabízí také individuální přístup formou zakázkové výroby, vytváří i kostýmy pro film a divadlo. Svojí práci prezentuje jak na přehlídkách a výstavách v ...

Dovoz, vývoz, výroba - mléčné výrobky Výroba - sušené mléko

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Cukrářská výroba - medowik - dezerty.

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva Veterinární ordinace

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Prodej, e-shop: - koření - kořenící směsi

LEDA je přední firmou v oblasti vydávání slovníků a jazykových učebnic v knižní i elektronické podobě. Autory našich publikací jsou renomovaní odborníci s hlubokou jazykovou a metodickou erudicí. Jazykové tituly: - Angličtina - Čeština - Francouzština - Italština - Němčina - Ruština - Španělština - Albánština.

Prodej, e-shop: - domácí spotřebiče - elektronika - elektro-instalační materiál - železářství - kuchyňské potřeby - dárkové předměty Servis elektrospotřebičů: -Oprava elektroinstalací

Výroba a distribuce müsli, müsli sušenky, kukuřičné a celozrnné lupínky, ovesné kaše a vločky, cereální výrobky pro děti, bio cereálie, zdravou výživu. Distribuce značek Panzani, Carbonell, Katjes.

Internetový obchod, e-shop: - kniha Mluvte jako mluvčí.

Předměty činností: - prodej vozidel Irisbus Iveco - prodej náhradních dílů a příslušenství na vozidla Irisbus Iveco, LIAZ, AVIA, PANAV, TATRA - prodej náhradních dílů SAF, WABCO, brzdového obložení PAGID - záruční a pozáruční opravy Irisbus Iveco, LIAZ a PANAV - protektorování pneumatik zastudena - pneuservis - servis chlazení ...

Internetový obchod - kosmetika - šperky - dárkové zboží - moderní obrazy - bio krby

Činnost: - balení, kompletace, etiketování výrobků - zpracování účetnictví Dodávka: - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál.