Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - starožitnosti - starožitný nábytek

Obchod pro miminka, kluky, holky, školáky a studenty. Zboží zde, ale jistě najdou i rodiče předškoláků. Všechno zboží je kvalitní a prověřené.

Kadeřnictví a půjčovna svatebních a slavnostních šatů. Kosmetika.

Luxusní kancelářské doplňky: - děrovačky - sešívačky - otevírače na dopisy společnosti El Casco - psací pera Aurora a Diplomat - kožené zboží a módní doplňky od Filippi Peletterie a Underwood - pořadače na písemnosti Leuchtturm - ručně zpracované kožené diáře a fotoalba německé značky Treuleben & Bischof.

Firma se zabývá dovozem éterických olejů ze zahraničí.

E-shop- prodáváme nové i staré náhradní díly, včetně kol, pneumatik a příslušenství na vozy. Škoda: Felicia, Fabia, Fabia II, Citigo, Roomster, Rapid, Yeti, Octavia, Octavia II, Octavia III, Superb, Superb II, Superb III i na RS modely.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Firma se zabývá prodejem hygienických a sanitárních potřeb.

Výroba, prodej: - ponožky PHUSECKLE - trenýrky TRENZLE.

Prodej belgické čokolády, dárkové čokolády..

Distributor síťových a telekomunikačních technologií

Společnost LA MARQUE s.r.o. provozuje velkoobchod se spodním prádlem, plavkami a pletáží pro Českou a Slovenskou republiku. V současnosti se v portfoliu společnosti LA MARQUE nachází následující značky: Marie Jo, Prima Donna, Sarda, Andres Sarda, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Společnost LA MARQUE s.r.o. dále ...

Obchod s chovatelskými potřebami pro zvířata Praha. Certifikovaný prodejce antiparazitik, sušené pamlsky, maso a odměny v biokvalitě, kolekce českého výrobce Pes-tex, aromaterapie od české firmy.

Bazar - sportovní potřeby pro děti a dospělé - dětské potřeby - kola, koloběžky, lyže - autosedačky - postýlky, kočárky, hračky.

Výroba: -orientačních systémů -venkovních reklam světelných i nesvětelných, samolepicí grafika -návrhů a zhotovení výstavních expozic doma i v zahraničí. -velkoplošný tisk a reklama.