Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba a prodej bytového textilu - záclony, závěsy, polštáře, přehozy, deky, prostěradla, ručníky, ubrusy, zástěry, utěrky, osušky, prostírání, ložní soupravy.

Historická architektura a modely z plexiskla.

Velkoobchod s vínem. Vína: - brazilská, francouzská, italská, německá, portugalská a rakouská vína.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Provozování internetového obchodu se zbožím z oblasti krásy a zdraví.

Výroba ekologicky šetrných výrobků pro domácí, komerční a průmyslové využití. Produkty společnosti jsou vyrobeny z biologicky odbouratelných přírodních složek s dostatečnou ochranou pro zachování svěžesti a účinnosti. Produkty: - Mr.Pinie - Mr.Coco - Mr.Orange - Mr.Melon. Prostředky na úklid: - plovoucí podlahy s leštícím efektem ...

Internetový obchod s vybavením pro děti.

Pneuservis: - servis pneumatik - osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN - nákladní, motocykly, zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - prodej pneumatik a disků různých značek.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - filtry - filtrační vložky - oleje, maziva - aditiva.

Výroba, prodej a opravy dámské, pánské a dětské módy - návrhy a zhotovení večerních i svatebních šatů

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Kartonážní výroba krabiček, papírových a kožených obalů. Zakázkové šití předmětů, opravy a úpravy oděvů. Ruční výroba kartáčnického zboží. Jednoduché kompletační a montážní práce.

Prodej: - kosmetika a dárkové zboží

Prodej spojovacích materiálů.

Svatební design a květinové výzdoby svateb.

Nakladatelství, internetový obchod: -knihy pro děti a mládež. -leporela.

Maloobchod, internetový obchod: -dřevěné hračky. -dřevěné hlavolamy. -loutky. -dřevěné stavebnice.

ŠVADLENKA Maloobchod, prodej: - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, pletací příze, vlna, nášivky - tvrdá galanterie - knoflíky. HRAČKY Maloobchod, prodej: - hračky, hry: - auta, roboty, panenky, kočárky, stavebnice a další.

Prodej, e-shop: -káva světových značek.