Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Koupě a prodej ovoce a zeleniny pro průmyslové zpracování.

Internetový obchod, e-shop - dětský textil - knihy - hračky - povlečení - školní potřeby - výtvarné potřeby - kolečkové brusle, skateboardy - trampolíny - gymnastické míče - domácí potřeby TESCOMA

Výroba, prodej a e-shop sušeného masa.

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Služby: -reklamní agentura -fotografické práce Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -cestovní potřeby -kosmetika Výroba: -bloky -pořadače -letáky -brožury -kalendáře -katalogy

Prodej zdravé výživy, potravinových doplňků, eko produktů.

Prodej produktů pro zdravou výživu. Široký sortiment eko produktů.

Zlatnictví, hodinářství. Prodej: -zlato -stříbro -zlaté šperky -briliantové šperky -brilianty -tahitské perly -hodiny -švýcarské hodinky -sklo a porcelán.

Maloobchod, velkoobchod: - prémiové italské vody Acqua Armani a Solé

Společnost MABICO, spol. s r.o. vznikla v roce 1991 a předmětem její činnosti je dovoz a distribuce cukrovinek do českých supermarketů a hypermarketů.

Zahradnictví Prodej keramiky, nářadí a sortimentu pro zahrádkáře, chalupáře a pěstitele. Nabídka vazeb svatebních a smutečních kytic.

Výroba: -nápoj z exotických bylin a vitamínů Mood Up

Specializovaný internetový obchod Pikante.cz nabízí rozsáhlý sortiment mnoha druhů koření a sušených produktů. V nabídce najdete jednodruhové koření, kořenící směsi z různých koutů světa, ale i sušené produkty světoznámé firmy Meggle. Přehledné rozdělení hlavních produktů i doplňkového sortimentu.

Psí salon: - úprava psů všech plemen, stříhání, koupání, rozčesávání, trimování, regenerační zábaly nebo masáže. Prodej - oblečky a kosmetika pro zvířata

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Nakladatelství - kuchařky, knihy pro rodiče, beletrie

Společnost Solpap, s. r. o. patří mezi nejvýznamnější české výrobce a dodavatele přepravních a spotřebitelských obalů a krabic z vlnitých lepenek. Vaše obaly - naše starost. Obchodní zastoupení Praha a Středočeský kraj. Společnost Solpap, s. r. o., držitel certifikátu evropských norem systému řízení kvality ISO 9001:2008, základní koncepcí ...