Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba netradičních kytic z ovoce a zeleniny, párků, čokolády Návrhy, realizace a úpravy zahrad - sečení a obnova trávníků - zakládání střešních zahrad - květinové dekorace.

Dovoz a prodej: - potravinové doplňky z USA. - VASOGEN, VASOPLEX a MAXMAN pro vylepšení sexuality mužů a žen. - PROSTAVOL na prostatické potíže.

Internetový prodej: - dámské společenské oděvy. Comtessa: - prodej dámské luxusní módy z Francie a Itálie.

Firma Lepítka.cz se zabývá výrobou reklamních bločků všeho druhu, indexové štítky a upomínkové magnetky. Naše společnost se nachází na Praze 2. V našem sortimentu naleznete samolepící bločky, které nabízíme klasické, v papírovém a kartonovém přebalu, s tužkou nebo propiskou a produktové u nichž si můžete zvolit velikost, barvu a počet listů. ...

Od začátku roku 2007 jsme postupně začali zpracovávat myšlenku na vytvoření našeho vlastního „Green House“ konceptu, konceptu, který by v sobě zahrnoval certifikované BIO a přírodní výrobky pro kompletní osobní hygienu. Proto jsme si vybrali a stali se výhradními zástupci dvou výrazných amerických výrobců - Kiss My Face největší americké ...

Prodej biopotraviny. Poradenství v oblasti zdravé výživy.

Nákup a dovoz zboží z USA. Cílem webové služby Moje Amerika je zpřístupnění amerického trhu veřejnosti a malým firmám v ČR s maximálním zjednodušením nákupu a dovozu. Dovezeme Vám z USA cokoliv. Od malých věcí denní potřeby až po velké profesionální stroje.

Zlatnictví na zakázku.

Květinářství - prodej řezaných i hrnkových rostlin, keramika a dárkové předměty.Vazby květin.

Druchema je družstvo pro chemickou výrobu a služby, které patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas.

Import, velkoobchod, maloobchod: - plyšové hračky. - plyšová zvířátka. Prodej, pronájem: - automaty na plyšové hračky.

Elektronický obchod: - kancelářské potřeby. - nealkoholické nápoje - hygienické potřeby

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

Výroba a prodej archivační a magazín boxy.

Distribuce a prodej: - dentálních - stomatologických - desinfekčních prostředků společnosti Schülke & Mayr.