Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Pneuservis: - prodej nových i použitých pneumatik - demontáž a montáž kol a pneu - alu kola - úschova pneu - plnění dusíkem - opravy pneumatik. Ruční mytí vozidel, čištění interiéru. Autoservis: - výměna olejů - příprava a zajištění STK, emisí - výměna brzdových destiček a jiné servisní práce - prodej náhradních dílů na ...

Skartovačky, řezačky papíru, laminátory, skládačky dopisů, tabule, flipcharty, plánovací tabule, vázací stroje, laminovací fólie, kopírovací folie, fólie pro zpětné projektory, fólie a papír pro inkoustové tiskárny, plotry a laserové tiskárny, fólie a tepelné lisy pro potisk..

Vše pro Vaší kancelář. PRODUKTY - skartovací stroje - řezačky - flipcharty / tabule - skládačky dopisů - laminace - vazba dokumentů - sešívání/děrování - OHP fólie - speciální fólie a papíry - transferové materiály.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Prodáváme zlaté a diamantové šperky i hodinky. Nabízíme zkoušky vodotěsnosti hodinek do 200 m včetně výměny baterií.

Prodej a výkup nových a použitých akustických hudebních nástrojů a jejich příslušenství.

Výrobce kosmetiky. Produkty AB: - čištění - masky - hydratace, výživa - pro děti - vrásky - péče o oční okolí - péče o rty, tělo, ruce, nohy - ošetření po holení - péče o intimní partie. Produkty ABdent: - zubní pasty - dětské zubní pasty - ústní vody - ústní deodoranty. Poradenství: - pleť - ústní hygiena.

České sklo - originály. Šperky.

Závod na výrobu a zpracování lihovin. Ruská tradiční vodka je hlavním programem v naši výrobě.

Největší český obchod s pravou vanilkou. Vanilkové lusky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalitě za nejlepší ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kavárny, restaurace i velkoobchody. Individuální podmínky pro velkoodběratele.

-provozování originální show „Ražba pamětních medailí“; -dodávání pamětních medailí ruční výroby libovolného designu; -umístění automatů na prodej pamětních medailí ruční výroby -umístění automatů produkujících pamětní sběratelské žetony

Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných hraček.

Internetový obchod: - prodej sportovních potřeb - turistického vybavení - her - hraček.

Prodej systémů stavebních materiálů, včetně nezbytných doplňků a příslušenství: - hydroizolační asfaltové pásy, PVC a TPO fólie - tepelné izolace - polystyren a minerální vata - vícestěnné prosvětlovací polykarbonátové desky - sendvičové panely - trapézové plechy - kotevní, upevňovací a těsnící prvky - další materiály a ...

EFES Logistik s.r.o.: - mezinárodní dopravu chladírenskými kamiony - 15 chladírenských souprav - přeprava do všech států Evropy i Turecka - všechna vozidla jsou kompletně pojištěna včetně pojištění CMR - přeprava zboží podléhající zkáze, vyžadující TIR karnet a veterinární dohled.

1. specializovaný obchod pro levoruké. Ojedinělý obchod se školními potřebami pro levoruké děti: - pera, nůžky, pravítka, ořezávátka - otvírače na konzervy, na zátky, škrabky nebo kuriózní hodiny jdoucí pozpátku.

Květinářství, e-shop: - doručování květin. Možnost zasílání květin do zahraničí.

Výroba kojeneckého oblečení (od 0 do 3 let). Strojové vyšívání na reklamní textilie, firemní oblečení, pracovní oděvy a dárkové předměty.

zabýváme se převážně dovozem a distribucí výjimečných francouzských vín ze všech vinařských regionů Pečlivě vybíraná francouzská vína, pak v naší nabídce doplňují vína z Moravy, Itálie, Španělska, Austrálie a Chile. V naší široké nabídce vína figuruje červené víno, bílé víno i růžové víno. Samozřejmě u nás naleznete také Champagne, Šumivá ...

-Výroba nášivek, výšivek, potisk textilu -Prodej reklamního textilu, textilních výrobků a oděvních doplňků

Prodej, e-shop: -designová tabáková pouzdra -kosmetické tašky -taštičky na věci denní potřeby.

Jsme největším dovozcem použitého textilu z Velké Británie.

Dovozce použitého textilu z Velké Británie.