Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Prodej - HAND MADE originální ručně dělané extravagantní náušnice - soupravy šperků - náhrdelníky - náramky - náušnice - prstýnky - hodinky - šperky CRYSTAL

-Výroba potravinářských výrobků -výroba lančmítů

Dovoz zboží z asie -nádobí vybavení pro hotely a restaurace

Montáž a servis alarmy JABLOTRON Internetový obchod auta i na vysílačku RC modely vrtulníků produkty FY CONRAD elektronika

Zabýváme se prodejem rc modelů, náhradních dílů a servisem.

Výroba a prodej originálních ozdob, dekorací a dárků vytištěné novou technologii 3D tisku Vánoční koule VaSůSu a svíčky na Vánoční stromeček budou ozdobou Vašeho stromku a přispějí ke kouzlu Vánoc. Jsou taktéž vhodné jako dekorace do bytu, jako bytový doplněk, či jako netradiční a originální dárek pro ženy i muže. Dárek k narozeninám, potěšení

Soukromá prodejní galerie Jarmily Šejnohové se sídlem na Praze 6. V naší galerii najdete originály hodnotných uměleckých děl českých a slovenských malířů od přelomu 19. a 20. století, až po současné moderní umění. Pořádáme autorské a tematické výstavy. Výstavy obvykle zahajujeme vernisáží, jsou vždy prodejní a na vernisážích poskytujeme 10% ...

Provozujeme on-line obchod s příslušenstvím k pletení náramků z gumiček. Nabízíme Loom bands gumičky, pletací háčky, tkalcovské stavy i kompletní sady s veškerými doplňky.

Poradenství v oblasti zdravého životního stylu - hubnutí, kondice, přibrání svalové hmoty, energie

Zásobování restaurací a velkoobchodů. Jsme specialisté na čerstvé ovoce a zeleninu. Rozvážíme denně čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, houby a exotické plody pro restaurace, hotely, pizzerie, jídelny. Distribuce probíhá denně chlazenými dodávkami.

Velkoobchod - podložky z ovčího rouna E - shop - výrobky z ovčího rouna Dovoz, vývoz - spotřební zboží - textil - výrobky z ovčího rouna (podložky, župany, bačkory, ledvinové pásy) - spotřební zboží - bačkory z ovčího rouna - textil - župany z ovčího rouna - ledvinové pásy z ovčího rouna

Obchodní zastoupení: - užitkové a nákladní automobily IVECO, FIAT - vstřikovací čerpadla BOSCH. Prodej: - nová vozidla - použitá vozidla (bazar, autobazar) - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Montáž: - nezávislé topení WEBASTO. Servis: - záruční i pozáruční - pneuservis - BOSCH-DIESEL servis.

Jsme oficiálním dovozcem a distributorem přírodních doplňků stravy s obsahem medu a včelích produktů společnosti Tentorium. Naleznete u nás široký sortiment dražé, bobulových dražé a sirupů s obsahem medu, pylu, propolisu, pergy, mateří kašicky, chlebiny a celé řady bylinných a houbových extraktů.

Nabízíme Vám velký výběr řezaných květin : - dárková, klasická, svatební a smuteční vazba - sváteční dekorace. - hrnkové květiny a dekorace ze sušiny Dále nabízíme výzdobu obchodů, restaurací a hotelů. eKvetiny.eu, to je květinářství s kamennou provozovnou v Praze. Máme široký výběr řezaných, ale i pokojových květin ...

Prodej alkoholických i nealkoholických nápojů.

Textilní a knoflíkářská výroba. Sortiment: textilní součásti pro dětský sortiment textilní součásti pro dětské autosedačky textilní součásti pro dětské kočárky úplety konfekce tkaniny knoflíky oděvy pro sport sportovní oděvy dětské oděvy lůžkoviny

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Prodáváme hrnkové i řezané květiny včetně jejich vazeb, šperky z květin, čokolády a vína. Dodáváme květiny do firem a umožňujeme sestavení vlastních kytic.

Specializujeme na samolepící etikety, jejich profesionální grafické zpracování a následnou distribuci k zákazníkovi.

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Nabízíme: - aktivní hračky - kousátka - hračky do vody - autosedačky - dětské židličky - dětské kočárky na miminko i pro panenky - dětské chůvičky. - doplňky k dětským autosedačkám a kočárkům - dětský nábytek, který roste s dítětem, užije ho batole i školák.

Reklamní agentura Výroba - reklamní předměty - vlajky - volební pomůcky Tisk Vazba - brožury