Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod - hračky - stolní hry - karetní hry - kouzelnické potřeby

Maloobchod, prodej: -přírodní ovocná, bylinná a glycerinová mýdla -točená keramika -porcelán našich babiček Leander 1946 -ručně modelované a foukané sklo -medvídci starých časů - RUSS England -obrázky Ivy Hüttnerové, Emmy Srncové -borovička, vodka, rum a slivovička Bolka polívky -čaje speciální i pro každodenní užívání ...

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis Zákaznická linka: 841111135

Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Zabývá se dovozem kvalitních, designových a praktických produktů značek BUILT, House of Marley, Marley Coffee, Netatmo, Fltblt, XtremeMac.

Prodej - pásky - peněženky Výroba - tašky - brašny

Od roku 1992 jsme se stali výhradním distributorem firmy CARLTON /Anglie/ pro Českou a Slovenskou republiku. Sortiment výrobků značky Carlton zahrnuje široký sortiment výrobků od zavazadel pro rekreaci a volný čas - troleje, tašky, palubní zavazadla, přepravní obaly na šaty, kosmetické kufříky až po sortiment řady business.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Opravy, ladění a pronájem - pozitivyrestaurování - varhanní pozitivy Výroba - historické pozitivy

Velkoobchod, maloobchod, prodej hudební nástroje: -kytary: elektrické, akustické, -baskytary -struny EVERLY -aparatury: kytarové, baskytarové.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost