Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
VÝROBA OBALŮ - PRODEJ - BALENÍ NA ZAKÁZKU Exportní balení strojírenských výrobků. LOŽENÍ A FIXACE : - vagóny, kontejnery, kamiony. Speciální balení-elektronika, umělecká díla, zbraně, nábytek. VÝROBA : - dřevěné obaly - bedny, latění - ochranné obaly na míru - pěnové fixační prvky - přepravní boxy pro automobilový průmysl. - ...

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Megadyne CZ - výhradní zástupce společnosti Megadyne, předního výrobce polyuretanových a gumových řemenů.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Chovatelské potřeby jsou hlavním sortimentem našeho profesionálního obchodu Můj Mazlík, který je určen pro chovatele a milovníky zvířat. U nás si můžete zakoupit nejen granule a krmiva pro Vaše mazlíčky, ale i různé pelíšky a hračky pro psy, kočky, hlodavce i jiná zvířátka. Také můžete vybírat ze široké nabídky vitamínů, doplňků stravy a ...

Prodej - pletací příze pro ruční pletení - pletařské doplňky - ručně pletené a háčkované oděvy a oděvní doplňky.

E - shop - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka, oblečení Prodej - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka Prodej - kojenecké oblečení

Versace: - kabelky, peněženky, klíčenky, kravaty, šátky, sluneční brýle, pásky, bižuterie.

Prodej - veterinární kosmetika IV SAN BERNARD Prodej - ruční nářadí a brusiva - Knipex Benning, Parat, VSM

Pánské značkové oblečení nadměrných velikostí. Prodáváme kvalitní pánské oblečení velikostí XL, XXL, 3XL, 4XL a 5XL. Jsme dovozcem značek Ralph Lauren, Ben Sherman, Lonsdale, Umbro atd. Nabízíme celý sortiment oblečení včetně doplňků.

Profesionální příprava sushi z nejlepších ingrediencí a exkluzivní sushi catering pro vaše firemní večírky, soukromé oslavy a jiná společenská setkání. Sushi (nebo též česky suši) je tradiční japonské jídlo, jehož základ tvoří rýže, ryby, mořské plody a řasy. Ucelený sushi servis zahrnuje také další služby jako např. přípitek rýžovým vínem saké, ...

Prodej a rozvoz květin a svatebních kytic. Realizace dekorací a květinových aranžmá.

Nabídka služeb: - PC - servis - poradenství - renovace inkoustových a tonerových kazet. Kancelářské potřeby: - etikety - CD - DVD aj. Nejpoužívanější spotřební materiál pro: - inkoustové tiskárny a kopírky - laserové tiskárny a kopírky - jehličkové tiskárny - pokladny.

Velkoobchod s kancelářskými potřebami. Školní a kancelářské potřeby. Hoby barvy, psací, rýsovací, výtvarné.

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Velkoobchodní prodej potravin pro gastronomii.

Firma Paleta působí na trhu s papírem a kancelářskými potřebami již více než 10 let. Prostřednictvím našich dvou poboček a týmem proškolených obchodních zástupců dokážeme vytvořit podmínky pro vzájemnou spolupráci velkým i malým firmám, jak v Praze, tak v celé České Republice. Potvrzením těchto slov je i několik tisíc spokojených zákazníků.

LED svítidla pro pěstitele rostlin a chovatele rybiček či jiných vodních živočichů.

velkoobchod- videoherní zábavy více než deset let dovozce a distributor videoher a jejich příslušenství.

V našem e-shopu naleznete spoustu voňavých bylinek, dárků, čajů, kávy a spoustu věcí, které potěší jak Vás tak i Vaše přátele…Voňavé království ve Strašnicích