Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Jsme výhradní dovozce luxusní francouzské kávy Cafés Richard a čajů Comptoirs Richard určených pro profesionály z oboru gastronomie a firemní klientelu. Dodáváme kávovary Saeco a Gaggia a zajišťujeme na ně technické zázemí. Poskytujeme komplexní služby, včetně školení a doplňkových produktů.

Prodej - klenoty křišťál, český granát, jantar E - shop

E - shop - náhradní díly - příslušenství - pneumatiky - oděvy

Prodej - spodní prádlo Prodej - punčochového zboží - ponožky

Výroba a distribuce lůžkovin, záclon, ubrusů a polštářů. Nabídka šití na míru.

Vinárna a restaurace Zlatý had v Praze, zaměřena na prodej vín v Praze Vám nabízí rozvoz jídel po Praze. Vyberte si z našeho e-shopu kvalitní vína nebo si objednejte z naší rozličné nabídky gurmánských jídel, které Vám rozvezeme až domů.

Zastoupení, velkoobchod a maloobchod značek Pinkaholic, Louisdog, Pretty Pet a další pro ČR a SR. Nabízíme více jak 1000 položek oblečků pro psy, pelíšků, tašek a kabelek, obojků, vodítek, kšír a dalších doplňků pro psy. Expedujeme do 24 hodin.

Eshop s tradicí a kvalitními službami nabízí originální parfémy a kosmetiku známých světových firem. Jsme certifikovaný obchod, nabízíme rychlé doručení, zboží expedujeme z vlastního skladu.

Výroba: - prací prášky Tix, Ariel, Bonux, Bold, Tide, Vizír - čistící přípravky Jar, Fairy, Mr Proper - aviváže Lenor, Azurit..

Výroba, maloobchod, velkoobchod - dětská, dámská a pánská značková obuv..

Velkoobchod - masné výrobky Dovoz - masné výrobky

Specializovaná prodejna na zdravé spaní: -zdravotní matrace -pružinové matrace -latexové matrace -futon -vodní matrace.

Výroba mazacích tuků, těsnicích a spojovacích materiálů, elektrických izolací.

Alternativní medicína, přírodní produkty.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - bižuterie - bižuterních komponentů.

Eshop - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky Prodej, pronájem a servis - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky - dárkové a upomínkové předměty

Výroba - zdravotnické oděvy - ložní prádlo zdravotní

Dodávky hygienických potřeb pro úklidové firmy, administrativní budovy, sportoviště, restaurace a hotely.

Bohatý sortiment luxusního zboží kombinujícího eleganci a jednoduchost proslulých světových značek MILK&PEPPER a Designed by Lotte.

Zajištění floristického servisu pro hotely. Aranžování řezaných květin na bankety, svatby a rauty

Hudební nástroje, noty - prodej Hudební nástroje - opravy, ladění servis - varhany - klávesové nástroje.

Krabičková dieta do domu je nadstandardní služba pro ženy i muže vedoucí ke snadnému a zdravému hubnutí. Každý den vám dovezeme 5 vyvážených dietních porcí jídla až do domu (s odpovídající nutriční hodnotou) v regionu Ostrava, Opava, Karviná, Havířov, Frýdek-Místek, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí a Rožnov pod Radhoštěm, Lipník nad Bečvou, ...