Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Jsme firma zabývající se dovozem a prodejem metrážního textilu od předních zahraničních výrobců . - Itálie - Dánsko - Německo - Španělsko

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Naší doménou jsou oslavy, párty, dárky, prezenty, zdraví. Dodávky: - lahůdky a speciality: - lososy, krevety, mušle, kraby, langusty, kaviár, ústřice, dary moře, kachny, foie gras, jehněčí, saláty, dorty a zmrzlinu.

České klenotnictví nabízí: - zlaté - stříbrné - briliantové - ocelové šperky. Originální modely a designové šperky.

Starožitnosti, eshop s kamennou prodejnou a hodinářstvím. Vykupujeme a prodáváme široký sortiment starožitných předmětů.

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Prodej širokého spektra spotřebního zboží: - butik - parfumerie - dárkové zboží. Provoz čínské restaurace.

Zastoupení firmy Triumph International. Maloobchod, velkoobchod: -plavky: -rekreační, sportovní -dvojdílné i v celku -košíčky push-up, kostice, -pánské -dětské -dívčí i chlapecké -sportovní oblečení -fitness, oblečení pro volný čas -legíny, topy, trička, tepláky, mikiny, -termoprádlo.

Vytváříme ručně šité textilní hračky podle dětské fantazie. Z obrázku vašeho dítěte pro něj vytvoříme plyšáka, se kterým si bude opravdu hrát. Každá hračka je neopakovatelný originál.

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.

Velkoimport olivových produktů z Řecka - řecké speciality - olivy, olivový olej - farmářské trhy

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Veškerý čalounický materiál: Koženky: - české - maďarské. Nábytkové látky: - plyše - mikroplyše - gobelíny - žinilky tkané. Čalounické kůže. Molitany: - tloušťka:0, 5, 1, 2, 3, 5, 10 cm. - molitanová drť - tvrzený molitan. Matracový damašek. Juta. Lehátkoviny. Stanovky. Sponkovací pistole: - mechanické - ...

Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo®. PÉČE O ZUBY: - Zubní kartáčky - Speciální kartáčky a pomůcky - Mezizubní kartáčky - Flossing - Párátka - Dětské pasty - Zubní pasty a ústní vody - Antiseptické přípravky - Péče o suché a citlivé ústa - Péče o afty, puchýřky a opary - ...

Firma Jan KREJSA, Praha, výhradní zastoupení v ČR a SR německé firmy STERNTALER®, SRN. - firma Jan Krejsa, velkoobchod s kojeneckým a dětským zbožím, obchoduje s dětským zbožím od počátku roku 1993 (viz zápis v rejstříku živnostenského podnikání) a již od roku 1997 prodává v ČR a SR dětské zboží firmy STERNTALER®. - velkoobchodní nabídkou ...

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Vývoj, projekce, engineering, instalace a servis skleněných procesních zařízení..

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

E-shop se značkovým dětským oblečením. Nové zboží a outlet. Dětské zboží od narození do 18 let. U nás najdete trička, kalhoty, bundy, overaly pro děti. Značky Next, Gymboree, US Polo, GAP, Replay. Přímý dovozce a velkoobchod. Nově oblečení pro ženy.

Dodáváme pitnou vodu do firem i domácností..