Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Dodávky, prodej: - sušené ovoce a ořechy a semena - cukrovinky. Vše také v polevách - jogurtové, karobové, diabetické, karamelové i čokoládové.

Nabízíme velmi populární výrobky Amigurumi, jsou to háčkovaní/pletení medvídci, kteří se hodí pro dekoraci do interiéru. Další textilní výrobky, které Vám mouhou zkrášlit nebo provonět interiér. Složení výrobků: - náplň polštářků tvoří duté vlákno, 100% PES které je protialergické. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné, vhodné ke ...

Knihkupectví Talpress Bookstore Prodej a zásilková služba přes internet a telefon s tematikou-Scifi, fantasy, horor, comics, hry (stolní, RPG)

Dekoratérské studio Inspire-decor. Šijeme na míru všechny druhý bytového textilů: - ZÁCLONY - ZÁVĚSY - povlaky - přehozy - polštáře - japonské posuvné stěny - římské rolety. Pro byty, hotely, penziony, restaurace a obchody. Nabízíme dekorační látky z celé Evropy. Přímý dovoz - maloobchod a velkoobchod.

Prodej letních, zimních a nákladních pneumatik. Nabídka služeb pneuservisu.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Prodej hudebních nástrojů. Elektrické kytary: - více než 300 kytar - více jak 150 aparátů - desítky efektů - obrovský výběr strun a dalšího příslušenství.

Internetový prodej netradičních dárků pro muže, ženy i děti.

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Firma NEUMANN TOYS se zabývá importem výrobků firmy SES a TOLO do ČR a SR a jejich distribucí do velkoobchodů, maloobchodů a mateřských školek a škol. Na českém trhu působí od roku 1992 a v současné době má centrálu v Praze a distribuční centrum v Hrobicích, nedaleko Pardubic a Hradce Králové.

Vinotéka. Maloobchod, prodej, e-shop: - víno.

Dozy, kelímky, láhve a tuby, speciální obaly, rozprašovače pro kosmetiku, farmacii a potravinářství.

AUREA Numismatika byla založena v létě roku 2000 jako společnost specializující se převážně na aukce mincí, medailí, vyznamenání, bankovek, literatury a ostatního numismatického materiálu. Nákup: - zlaté, stříbrné i bronzové mince - medaile - bankovky - vyznamenání - odborná literatura.

Prodej, e-shop, opravy: - RC soupravy a příslušenství - dálkově ovládané hračk - modely - modelářaká chemie.

Prodej autodoplňků a autopříslušenství. Autoservis: - opravy a údržba automobilů.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Přední evropský dodavatel obalových fólií pro dehydratované produkty, smrštitelných rukávových etiket (shrink sleeves) a rolových etiket.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Dovoz, prodej: - značkové psací potřeby. - značkové dárkové předměty.

Firma Pekařství Moravec s.r.o. vznikla v říjnu 1991.