Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Nakladatelství Pierot působí na českém knižním trhu již od roku 1993. Zaměřujeme se především na původní, ale i převzaté tituly zejména z oblasti: - cvičebnic a doplňkových učebnic pro základní školy - populárně-naučné literatury a beletrie.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Velkoobchodní sklad: - sortiment pro ženy po operaci prsu - prádlo - plavky - domácí oblečení - epitézy.

Dovoz a prodej školních a kancelářských potřeb. Sortiment: - barvy vodové - bloky, notesy - drátěný program - drátky, spony, klipy - fotoalba, tašky dárkové - korekční potřeby - kružidla - kuličková pera - lepící pásky - lepidla - mikrotužky - náplně.

Oficiální distributor hodinek GUCCI, Gc, Guess, Nautica, Replay, Marc Ecko a šperků Guess.

Služby: -půjčovna klavírů, pianin. -půjčovna klávesových nástrojů. -půjčovna notových materiálů. Pobočka: Praha, Radlická 99 Tel.: 251554940

Starožitnosti: -starožitný nábytek. -lustry, lampy. -obrazy.

Internetový obchod – Elixír z granátových jablek, Granaimun, potravinové doplňky, přírodní kosmetika a mnoho dalšího.

Velkoobchod potravin. Dovoz a distribuce potravinářských výrobků. Zastoupení společnosti Chipita S.A. (výrobce Bake Rolls, 7Days croissantů). Dovozce tvanlivého pečiva, sušených plodů.

Dovoz a prodej vín a destilátů z celého světa..

Velkopěstírna hub Praha Nákup, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - šii-také - lesní houby - čerstvé houby - sušené houby - sterilované houby - pěstované houby - volně rostoucí houby - nakládané houby

oděvy, šperky, kabelky, móda, společenské šaty, šaty, koktejlky, bižuterie, knoflíky, sezónní oděvy, plesové šaty, kostými, šátky, psaníčka, doplňky, kalhoty, košile, halehky, rukavičky, trička, saka, stahovací kalhotky, punčocháče, punčochy, brože, korzety, brož, sukně, plesové sukně, dlouhé šaty, letní šaty, letní oděvy, kabáty, společenské ...

Nabízíme Vám široký sortiment kvalitního dámského spodního prádla - podprsenky, kalhotky, tanga, soupravy od českých a dalších světových výrobců. Nastávající maminky si u nás vyberou z nabídky těhotenského a kojícícho prádla.Dále také u nás najdete erotické spodní prádlo jako jsou korzety, noční košilky, body, kostýmy.Vybírat si také můžete z ...

Dovoz a distribuce kancelářských potřeb..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - delikatesy - sýry - uzeniny - čokoláda - oleje - těstoviny - koření Dárkové balíčky Catering

Velkoobchod, prodej: - drogerie - úklidové pomůcky

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Široký sortiment nápojů. E-shop s nápoji, čajem a kávou..

Italská restaurace Pizzerie La Trattoria T Dovoz a prodej italských vín

Hudební nástroje - opravy, ladění stavba, restaurování a opravy - varhany všech systémů - hrací stroje - orchestriony

Prodej bižuterie, módní doplňky, kosmetika, drogerie, hračky, parfémy..

Zprostředkování obchodu s textilem. Prodej koženého zboží: -oděvy -obuv -kožená konfekce

Montáž, servis a půjčovna: -zabezpečovací systémy(EZS) -požární systémy (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -videotelefony (CCTV) -domovní zvonky (CCTV) -bezpečnostní kování a zámky -fosforující cedulky.