Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej a servis nových i použitých pneumatik všech značek na osobní, dodávkové, SUV a off-road vozy. Nabízíme i opravy hliníkových disků.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Pekárna, výroba pekařských a cukrářských výrobků: - chleba - rohlíky - housky - veky - michelské bulky - loupáky, koláče, vánočky - moučníky.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Společnost Bokada se zabývá dovozem, vývozem a velkoobchodním prodejem mlékárenských výrobků..

Prodej, e-shop: - zrnková i mletá káva - moka kávovary - šálky na espresso.

Prodej: - dárkové předměty - sošky - lastury - dřevěná zvířátka Výroba šperků.

Prodej čisticího a ochranného prostředku Brilliantklar na optiku.

Nabízíme lehké a variabilní kočárky Bugaboo vhodné do jakéhokoli terénu.

Internetový prodej ekologických výrobků od českých výrobců pro celou rodinu.

Dovoz a prodej potravinových doplňků Weider, Olimp Sport Nutrition, Max Muscle, Nature`s Best, Aone a dalších.

Honey Well Company. Včelařské potřeby: - včelařské pomůcky - ochranné potřeby - chovatelské potřeby - potřeby pro medobraní - potřeby pro rojení - potřeby pro krmení - potřeby pro včelí vosk - úly a přířezy - potřeby pro úly - potřeby pro léčení - různé potřeby a literatura. Včelí produkty: - medovina Jan Halada - ...

Obchod prodávající luxusní povlečení, přehozy na postel, ručníky a osušky, plédy a další bytový textil. K dispozici je e-shop a vzorková prodejna na Praze 5.

Vítejte ve světě dobrot a sladkostí! Cukrárna U Elišky Jsme vyhlášenou firmou s dlouholetou tradicí a nepřehlédnutelnou řadou spokojených zákazníků Nabízíme Vám bohatý výběr dortů a zákusků z vlastní výrobny. Dále nabízíme: další pekárenské výrobky chlebíčky alkoholické i nealkoholické nápoje kávu bonboniéry cigarety ...

Činnost: - maloobchod - tématické degustace - nabídkové degustace - soukromé degustace - oslavy v NBV - dodávky vín na oslavy - pronájem boxů - poradenství - doprava - objednávková služba - zprostředkování koupě.

Velkoobchod s papírem: -papír pro uměleckou a technickou tvorbu: Zaměření na spotřební materiály pro architekturu: -pauzovacího a plotrového papíru výtvarníkům -tiskárnám -grafickým studiím -reklamním agenturám.

Kytarářství Hruš - klasické kytary, double top kytary, španělské kytary v prvotřídní kvalitě - oblíbené hudební nástroje pro skutečné koncertní mistry. Každá kytara má unikátní žebrování, spolu s precizním zpracováním zaručuje křišťálově jasný zvuk.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Vazba květin - příležitostní vazba - svatební kytice - smuteční vazba (kytice, věnce) Rozvoz zboží: - při větším nákupu na základě vzájemné předchozí dohody po okolí zdarma. .

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.